Visa alla bilder
Visa film

Suzuki GSX 1100EF — 1984

Suzuki GSX1100EF är en motorcykel som såldes i Sverige och var en toppmodell bland sportmotorcyklar under 1980-talet.

Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Cykeln startar och fungerar, men den kommer troligen att behöva ett nytt batteri eftersom den har stått i garage i några år. Jag rekommenderar också en fullständig service och förberedelse inför den slutliga besiktningen, efter vilken den kommer att vara befriad från vägskatt. Den senaste besiktningen genomfördes 2010."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
17 OKT 13:40
6 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
17674
LINKÖPING
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
20 - 25 000 SEK
Ej uppnått
LÄGG DITT BUD (MINST 6 500 SEK)
Budgivningen sker inklusive, ej avdragbar moms.
SEK
Inropsavgift: 5% dock minst 2900 SEK (inkl. moms)
BUDHISTORIK
16114
15 OKT 22:25
6 000 SEK
25133
15 OKT 17:07
5 500 SEK
16114
15 OKT 00:31
5 000 SEK
16114
14 OKT 22:02
4 500 SEK
32596
14 OKT 18:42
4 000 SEK
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Suzuki GSX 1100EF?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Cykeln startar och fungerar, men den kommer troligen att behöva ett nytt batteri eftersom den har stått i garage i några år. Jag rekommenderar också en fullständig service och förberedelse inför den slutliga besiktningen, efter vilken den kommer att vara befriad från vägskatt. Den senaste besiktningen genomfördes 2010."

Beskrivning

Ägaren köpte denna Suzuki GSX1100EF år 2019, och den har sedan dess förvarats i ägarens garage. Motorn startar och går, men motorcykeln kommer att behöva en översyn och service innan den kan klara sin slutbesiktning. Ursprungligen såld av Oves Motor i Olofström. Den är i gott övergripande skick.

Suzuki GSX1100EF är en klassisk sportmotorcykel som är känd för sin kraftfulla prestanda och ikoniska design. Lanserad på 1980-talet har den en robust 1100cc rak fyrcylindrig motor som levererar imponerande acceleration och toppfart, vilket gör den till en favorit bland entusiaster. Motorcykelns lätta chassi, i kombination med dess aerodynamiska formgivning, ger utmärkt hantering och stabilitet. Med sina distinkta kantiga linjer och livfulla färgscheman förblir GSX1100EF en framstående modell i Suzukis utbud och representerar superbikarnas guldålder. Denna modell är ett bevis på Suzukis ingenjörskonst och är högt ansedd bland motorcykelentusiaster och samlare.

Tekniska data

  • Årsmodell/modellår
    1984/1984 
  • Första registreringsdatum
    1984-05-09 
  • Avläst mätarställning
    86974 km 
  • Regnr
    GCK387 
  • Chassinummer
    100330 
  • Kw / hk
    74 / 101 
  • Drivmedel
    Bensin 
  • Växellåda
    Manuell 
  • Klädsel
    Vinyl 
  • Färg
    Vit 

Skickbedömning

  • Skick tekniskt:

    Cykeln behöver en översyn, full service och ett nytt batteri. Den har bra magnesiumhjul, men däcken är gamla.

  • Skick interiör:

    Sätet är i gott skick, med bara ett mycket litet hål. Det har också en monterad plastlåda.

  • Skick exteriör:

    Cykeln är i gott allmänt skick och skulle må bra av en ordentlig rengöring och polering. Det finns inga bucklor på tanken, och plastskyddet är i gott skick med endast några små repor, främst på växellådans högra sida (se bilder).

  • Skick helhet:

    Dessa motorcyklar är roliga att köra och levererar fortfarande mycket kraft, vilket gör dem alltmer eftertraktade. De erbjuder ett fantastiskt värde för pengarna, och en extra bonus är att de är befriade från vägskatt. Efter en slutlig inspektion kommer de att vara permanent befriade från skatt.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2013-11-02
Ursprungsbesiktning: 1984-03-17 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1984-05-09
Senast godkända besiktning: 2010-05-17
Besiktigad tom: 2012-04-30
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 21

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Linköping

Kontakta besiktningsman/handläggare för att boka en tid för visning:

Shaun Major
+46 709-72 40 07
shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2024-10-31.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
  • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
  • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
  • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
  • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
  • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
  • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
  • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
  • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG