Visa alla bilder
Visa film

Renault Avantime Privilège 3,0 V6 — 2002

Spännande framtidsorienterad fransk form från sent 1990-tal, byggd av Renaultägda Matra i början av 2000-talet. Avantime importerades aldrig officiellt till Sverige.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Ovanlig och rolig millenniebil i ett trevligt skick som redan är redo för samlarbilslivet."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
70 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14102
SANDARED
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Renault Avantime Privilège?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Ovanlig och rolig millenniebil i ett trevligt skick som redan är redo för samlarbilslivet."

Beskrivning

Den importerades från Luxemburg till Sverige 2009 och den nuvarande ägaren, en bildesigner och bilsamlare, har ägt den se'n 2018. Avantime byggdes i Matra-fabriken där även Escpace tillverkades.
Det här exemplaret har genom sin nuvarande ägares försorg fått ny kamrem 2018, nya bärarmar, bromsar och belägg och nya tändspolar till alla sex cylindrar. Olja och filter har bytts regelbundet.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2002/2002 
 • Första registreringsdatum
  2009-09-01 
 • Avläst mätarställning
  136 194 km 
 • Kw / hk
  152 / 207 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Blå/Grå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Pigg och trevlig V6:a med en manuell låda. Bromsarna känns bra och bilen verkar vara välhållen och välvårdad. Besiktigades i juni i år.

 • Skick interiör:

  Fin skinninredning, förarsätet är lite slitet och kan möjligen ha fått en tidigare renovering då man kan se en färgskiftning gentemot de andra stolarna. Lite slitmärken på dörrhandtagen och ej original svarta högtalargaller, de ursprungliga i interiörens färg följer med.

 • Skick exteriör:

  Fin mörkblå metallic-lack, rak i plåten och med några små stenskott och märken. Den rullar på av sin ägare formgivna och specialtillverkade 19-tumsfälgar med bra däck. Originalfälgar med slitna däck finns och följer med.

 • Skick helhet:

  En form som stod för Renaults framtidsplaner vid millennieskiftet; en rolig, ovanlig och medveten bilmodell i ett trevligt och fint samlarskick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2017-07-19
Ursprungsbesiktning: 2009-09-01 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2009-09-08
Senast godkända besiktning: 2021-07-26
Besiktigad tom: - 2022-08-31
Årsskatt: 3055 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 3

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Sandared

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Peter Sundfeldt / Shaun Major
+46 705-38 80 22 / +46 709-72 40 07
peter@bilwebauctions.se / shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-10-28.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG