Visa alla bilder
Visa film

Piaggio Vespa GS 150 VS5T — 1961

En av de mest eftertraktade Vesporna i lågmilat toppskick är äntligen tillsalu.

Johan Ålander
Värderingsman
Skicka E-post meddelande

"Vespan är i ett mycket bra skick och går lika bra som den ser ut."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
63 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13946
GÄVLE
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Piaggio Vespa GS 150 VS5T?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Johan Ålander
Värderingsman
Skicka E-post meddelande

"Vespan är i ett mycket bra skick och går lika bra som den ser ut."

Beskrivning

Denna Vespa är från den sista årsmodellen GS 150. Den går under benämningen GS 150 VS5T. Den började säljas 1959 och lades ned 1961. Detta exemplar har fått en mycket bra omlackering samt är konverterad till elektronisk tändning. Original batteritändning finns kvar. Den är i ett mycket bra skick och går lika bra som den ser ut.

-Vespan är totalrenoverad till extremt stor kostnad. Det sparades inte på något, motor - el - kaross - hjul - bromsar  - vajrar ja precis allt, säger ägaren.

Denna sista modell av GS 150 har ventilerade bromstrummor i aluminium. Den har dessutom en Dell´Orto förgasare. Även hastighetsmätaren är speciell för denna sista version av GS 150.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1961/1961 
 • Första registreringsdatum
  1961-05-31 
 • Avläst mätarställning
  4780 km 
 • Kw / hk
  6 / 8 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Vinyl 
 • Färg
  Silvergrå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Mycket bra skick.

 • Skick exteriör:

  Mycket bra skick.

 • Skick helhet:

  En Vespa i ett mycket bra körklart skick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2017-05-16
Ursprungsbesiktning: 2017-05-09 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2017-05-16
Senast godkända besiktning: 2017-05-19
Besiktigad tom:-
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 1

Fakta om modellen

Denna sista modell av GS 150 har ventilerade bromstrummor i aluminium. Den har dessutom en Dell´Orto förgasare. Även hastighetsmätaren är speciell för denna sista version av GS 150.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Gävle

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Johan Ålander
+46 705-80 91 17
johan@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-10-28.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG