Visa alla bilder

Moto-Guzzi Breva 750cc — 2003

Med endast 66 km på mätaren är denna mc i nyskick. Har använts som utställningsobjekt i en försäljningshall.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Mc:n är ny och behöver bara en inkörning på ca 100 mil för att kunna användas fullt ut. Inga omedelbara åtgärder behövs utan endast normalt underhåll."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
46 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14040
BOR
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Mc:n är ny och behöver bara en inkörning på ca 100 mil för att kunna användas fullt ut. Inga omedelbara åtgärder behövs utan endast normalt underhåll."

Beskrivning

Denna mc köptes in 2003 av nuvarande ägare som vid tiden var återförsäljare för Moto Guzzi. I försäljningshallen var den uppställd på ett podie som visnings exemplar och var så småningom tänkt att ägaren skulle köra den sommartid. Då tiden inte räckt till så har det bara blivit kört till Bilprovningen och hojen har bara gått 66 km, så han tycker någon annan ska få glädjas åt denna fina Italienare.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2003/2003 
 • Första registreringsdatum
  2004-06-29 
 • Avläst mätarställning
  66 km 
 • Kw / hk
  36 / 49 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Mc:n är ny, allt fungerar som förväntat.

 • Skick exteriör:

  Lack och krom utan anmärkning, endast en missfärgning på höger ljuddämpare på grund av tändningsfel (är åtgärdat).

 • Skick helhet:

  Här en chans att skaffa en ny, lite ovanlig italiensk mc. Pigg och körglad maskin att starta nästa säsong med.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2006-05-10
Ursprungsbesiktning: 2003-05-09 (EEG)
Datum i trafik första gången: 2004-06-29
Senast godkända besiktning: 2020-08-20
Besiktigad tom: - 2022-08-31
Årsskatt: 180 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 1

Fakta om modellen

Så här skrev Expressens Kenneth Larsson om hojen 2003:

Hojens design och formgivning är mycket aptitlig - det här är något italienarna kan och det börjar nu märkas att Aprilia tagit över Moto Guzzi. Den minimala vindrutan, av speedstertyp, är bättre än vad storleken antyder och den lyfter undan fartvinden i nosen riktigt bra.
Trots att Brevan bara har enkelskiva fram har bromsarna ett bra och effektivt klipp, något som underlättas av hojens låga vikt. Fjädringen är hygglig även om vi noterade ett visst svaj i farter som låg nära hojens maximum. På minussidan noterar vi avsaknad av central-stöd och att hojens vändradie är onödigt stor.
Sammantaget tycker vi att Moto Guzzi Breva är en trevlig bekantskap som bjuder både på goda köregenskaper och också ett tilltalande yttre. Till det kommer ett hyfsat pris.

MC-TEST
Moto-Guzzi Breva 750 V IE
Pris: 82 900 kronor
Kategori: Roadster
Motor: 90 graders V-twin
Drivning: Kardan
Effekt: 46 hk/6 600 rpm
Vridmoment: 59 Nm/5 000 rpm
Hjulbas: 1 449 mm
Däck: Fram 110/70 H 17, bak 130/80 H 17
Bromsar: Fram enkelskiva 320 mm, fyrkolvsok, bak enkelskiva 260 mm, tvåkolvsok Fjädring: Fram Marzocchi teleskopgaffel med 40 mm:s innerben, bak dubbla justerbara stötdämpare Prestanda: Toppfart ca 175 km/h Tankrymd: 17 liter Vikt:195 kg fulltankad

Ekonomi
Måttligt inköpspris, förbättrad kvalitet och hyfsat andrahandsvärde

Körglädje
En naken roadster - basic är ordet!

Komfort
Tja, fartvind och flugmos direkt i nosen - men skön körställning

Säkerhet
Lätthanterlig, lagom snabb men ingen ABS

Mc-känsla
Snygg, behaglig - och så mullrar den så gott!

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Bor

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-10-28.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG