Visa alla bilder

Volkswagen Polo 1.3 CL — 1983

En modern klassiker som fyllt 37 år. Fin liten bil som går bra.

Lennart Ström
Redaktör
Skicka E-post meddelande

"Lågmilare utan rost, går fint och är snygg både på utsidan och insidan."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
17 500SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
12796
ÅMÅL
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Volkswagen Polo 1.3 CL?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Lennart Ström
Redaktör
Skicka E-post meddelande

"Lågmilare utan rost, går fint och är snygg både på utsidan och insidan."

Beskrivning

Fräsch bil som är av ovanlig modell idag. Funkar både som hobbybil och varjedagsbil på sommaren. Fint exemplar som dessutom är mycket praktisk och trevlig att köra. Första ägare hade bilen tom 2005, sedan två brukare inom samma familj. Besiktigad tom 2020-06-30. Bilen har varit älskad och väl omhändertagen och rullat i fint klimat i Dalsland och Värmland och dessemellan stått i garage. Nyservad.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1983/1983 
 • Första registreringsdatum
  1982-09-14 
 • Avläst mätarställning
  100830 km 
 • Kw / hk
  44 / 60 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Tekniskt fungerande, kan behöva nya tändstift. Nyligen bytt: ventilkåpans packning, bensinpump och filter samt luftfilter. Däck och bromsar är bra.

 • Skick interiör:

  Invändigt fin och original.

 • Skick exteriör:

  Originallack med några bättringar.

 • Skick helhet:

  Bilen ger ett gott helhetsintryck och är helt original med mycket dokumentation.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2019-05-03
Ursprungsbesiktning: 1982-09-14 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1982-11-11
Senast godkända besiktning: 2018-06-14
Besiktigad tom: - 2020-06-30
Årsskatt: Skattebefriad
Antal ägare: 8

Fakta om modellen

Även om Golfen blev en ersättare förklassiska Bubblan så behövdes en mindre och billigare instegsmodell i VW-familjen. Därför kom Polon strax efter Golfen och blev snabbt en succe. Detta är version två som kom i början av 1980-talet och känns som en modern klassiker.

Lagerort och visningsinfo

Endast bokad visning. För visning av fordonet kontakta handläggare:

Lennart Ström
+46 705 24 94 10
lennart.strom@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast fredagen den 16:e oktober 2020.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG