Visa alla bilder

Volkswagen LT 45 4X4 TD 2.4 — 1989

FD brandbil med lastväxlare, endast 2856 mil

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En praktisk och lite brukad lastbil med Hiab lastväxlarflak. Ett oslagbart fordon att få med last i oländig terräng tack vare hög markfrigång och fyrhjulsdrift med diffspärrar. Har förvarats inomhus större delen av sin tid så det finns ingen rost som annars inte är ovanligt på denna modell."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
160 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13075
VELLINGE
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Volkswagen LT 45 4X4 TD?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En praktisk och lite brukad lastbil med Hiab lastväxlarflak. Ett oslagbart fordon att få med last i oländig terräng tack vare hög markfrigång och fyrhjulsdrift med diffspärrar. Har förvarats inomhus större delen av sin tid så det finns ingen rost som annars inte är ovanligt på denna modell."

Beskrivning

En bil som gått inom räddningstjänsten i Norrland och har skötts väl, kom till nuvarande ägare som är samlare i januari förra året.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1989/1989 
 • Första registreringsdatum
  1989-09-28 
 • Avläst mätarställning
  28560 km 
 • Kw / hk
  75 / 102 
 • Drivmedel
  Diesel 
 • Växellåda
  5-vxl man hög/låg 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Välservad med få mil, går fint. Fyrhjulsdrift med diffspärrar fungerar utmärkt.

 • Skick interiör:

  Hel och fin inredning, försiktigt brukad av räddningtjänsten.

 • Skick exteriör:

  Välhållen originallack utan rost dock något matt. Lastväxlarflaket omålat. Några små mjuka bucklor finns på hytten.

 • Skick helhet:

  Ett oömt fordon med stora möjligheter då lastväxlaren ger utrymme för många kombinationer.

Fakta om modellen

Volkswagen LT (LT= Lasten Transporter) är en bilmodell från Volkswagen som lanserades 1975. I och med den här modellen tog Volkswagen sig in på marknaden för lätta lastbilar. Det finns många varianter av bilen, exempelvis skåpbil, buss, dubbelhytt och pickup.

Vid introduktionen fanns det LT 28 och LT 35, talen står för totalvikten av bilen. Det fanns även LT 31 och LT 45. Idag finns även LT 51 och LT 55. Motorer som levererades var en bensinmotor på två liter och en senare 6 cylindrig motor på 90 hk och 2,4 liter. Dieselmotorerna hade 2,4 liters volym och 75 eller 95 hk.

Volkswagen LT som tillverkats från 1996 och Mercedes-Benz Sprinter är syskonbilar i ett samriskföretag mellan tillverkarna (badge engineering).

Lagerort och visningsinfo

Endast bokad visning. För visning av fordonet kontakta handläggare:

Ted Gryth
+46 705 65 67 27
ted.gryth@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast fredagen den 16:e oktober 2020.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG