Visa alla bilder

Peugeot 404 SL injection — 1966

Prestandaversion av Frankrikes motsvarighet till folkhems-Volvon. Ett objekt som har stått stilla en längre tid, men som har en överraskande bra potential.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Plåtmässigt är den här bilen egentligen i ett orört originalskick som är värt att bevara."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
13 700SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
12921
BOHUS
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Peugeot 404 SL injection ?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Plåtmässigt är den här bilen egentligen i ett orört originalskick som är värt att bevara."

Beskrivning

Bilen säljs för ett dödsbo, historik och ambitioner är därför okända. Bilens plåtmässiga status är bättre än väntat. Mekaniskt är inget testat, motorn är inte startad.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1966/1966 
 • Första registreringsdatum
  1965-11-08 
 • Avläst mätarställning
  23 798 km 
 • Kw / hk
  71 / 97 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Silvergrå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Motorn är inte startad, men går runt.

 • Skick interiör:

  Skinnklädsel med ålderstecken och ådringar. Behöver vård, men har definitivt bra potential.

 • Skick exteriör:

  Överraskande bra i plåten med en lack som inte är perfekt, men som har bra möjligheter till att bli en snygg orörd originallack.

 • Skick helhet:

  En 404:a med skinn och mekanisk bränlseinsprutning hade högst prestige på modellpaletten mätt efter prestanda, motorstyrka och utrustning. Det här exemplaret alla möjligheter att omvandlas till representativt exemplar i ett fint använt skick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 1978-12-01
Ursprungsbesiktning: 1965-11-08 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1965-11-08
Senast godkända besiktning: 1978-04-24
Besiktigad tom: 1980-04-30 / Körförbud
Årsskatt: Skattebefriad
Antal ägare: 3

Lagerort och visningsinfo

Endast bokad visning. För visning av fordonet kontakta handläggare:

Peter Sundfeldt
+46 705 38 80 22
peter.sundfeldt@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast fredagen den 16:e oktober 2020.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG