Visa alla bilder
Visa film

Dodge DeLuxe Six Convertible Coupé 6 cyl 3,6 L — 1934

Ovanlig Dodge Cabriolet i ett mycket fin renoverat skick. Går som en dröm och allt fungerar.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Henrik Landén
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Skickligt renoverad bil som går bra och är fin att köra. Fin suflett och inredning men lacken har fått sprutspackelprickar och bör lackas om för att bli i toppskick."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
221 500SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
16494
RYSSBY/LJUNGBY
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Dodge DeLuxe Six Convertible Coupé?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Henrik Landén
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Skickligt renoverad bil som går bra och är fin att köra. Fin suflett och inredning men lacken har fått sprutspackelprickar och bör lackas om för att bli i toppskick."

Beskrivning

Stig Johansson var inte bara en uppskattad polis utan även en skicklig mekaniker som både kunde hantera svets och verktyg. Denna bil hittade han 1968 i norra Skåne nersjunken i en mosse, det var ett mycket rostigt objekt men en stor utmaning.

Många timmar tillbringades i garaget och varje detalj renoverades eller byttes ut mot originaldelar. 36 år senare stod bilen klar och registrerades in 2004 och användes sommartid till familjens stora glädje. Dodgen kördes fram till 2020 då Stig blev sjuk och den ställdes undan. Han avled 2021 och bilen har stått tills nu då skicklig mekaniker har sett över det mekaniska och fått en uppstart service.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1934/1934 
 • Första registreringsdatum
  2004-07-29 
 • Avläst mätarställning
  36709 Km 
 • Kw / hk
  62 / 84 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Konst skinn 
 • Färg
  Mörkblå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bilen går alldeles utmärkt, är noggrant renoverad och väl underhållen. Koppling, bromsar, växellåda mm fungerar klanderfritt.

 • Skick interiör:

  Fint omklädd inredning i originalutförande utan anmärkning.

 • Skick exteriör:

  En äldre lackering som är fint utförd men tyvärr fått sprutspackel prickar. Det mesta kromet är i fint skick men några detaljer har porer. Fina hjul med bra däck.

 • Skick helhet:

  En snygg och användbar cabriolet fungerar väl i dagens trafikrytm. När den fått en ny lack blir den en fröjd för ögat och en dröm att köra.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2004-07-29
Ursprungsbesiktning: 2004-07-29 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2004-07-29 (340101)
Senast godkända besiktning: 2004-07-29
Besiktningsbefriad: Ja
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 1

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Ryssby/Ljungby

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-11-09.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG