Visa alla bilder

Chevrolet Lastbil — 1931

En av Chevrolets rejäla 30-talslastbilar. Ett bra objekt i delar för den händige lastbilsentusiasten.

Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Ett meccano som behöver någon som slutför renoveringen."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
43 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
16476
FAGERSTA
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Chevrolet Lastbil?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Ett meccano som behöver någon som slutför renoveringen."

Beskrivning

Nuvarande ägare ärvde denna lastbil efter sin far. Den är idag oregistrerad och är nedmonterad i delar. Den brukades under sitt tidigare liv mest i Stockholmsområdet. Ursprungskontroll är gjord men denna behöver göras om vid ägarbyte. Nuvarande ägare vet inte så mycket om lastbilen men efter att han plockat ihop alla delar som fanns i garaget så kan han se att många delar finns både i lackerat/olackerat och renoverat/orenoverat skick. Många delar finns det dubbletter av. Ägaren kan inte garantera att alla delar till lastbilen finns men så är det ofta när objektet varit nedmonterad i sina beståndsdelar. Detta är ett projekt i meccano-stil som behöver någon som vill och kan fullborda renoveringen. Viss dokumentation medföljer som gamla registreringshandlingar.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1931 
 • Första registreringsdatum
   
 • Avläst mätarställning
   
 • Kw / hk
   
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Vinyl 
 • Färg
  Grön 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Två motorer medföljer varav den ena ser ut att vara renoverad eller alternativt restaurerad. Många delar ligger i lådor och löst som kan ses på bilderna.

 • Skick interiör:

  Omklädda säten finns inplastade, se bilder. I övrigt vet vi inte riktigt vad som finns eller saknas.

 • Skick exteriör:

  Lämmarna till flaket är målade samt karosseridelar som hytt, front, skärmar och fotsteg är lackerade.

 • Skick helhet:

  Denna lastbil är delvis nedplockad i delar och har delvis renoverats och lackerats. Den behöver någon som vill, kan och har resurser att slutföra denna renovering. Lastbilen är idag en ovanlig lastbil som kan bli ett spännande och givande vinterprojekt.

Fakta om modellen

Chevrolet sögs in i General Motors 1918 och samma år började Chevrolet tillverka lastbilar. Närmare 20 år senare hade man tillverkat nästan en miljon lastbilar. Sexcylindrig motor tillkom 1929 och två år senare kom första serien med 1/2-tonslastbilar. Bilarna som även fanns med högre totalvikt kom i flera chassilängder, bland annat 131 tum.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Fagersta

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Nisse Brandt
+46 707 50 89 99
nisse@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-11-09.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG