Visa alla bilder

BSA Thunderbolt 650cc — 1969

Äkta BSA Thunderbolt 650cc som endast haft tre ägare ,och med 18 981 kilometer på mätaren.

Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Denna motorcykel brukades fram till 1975 och ställdes sedan undan till 2009. Även om den inte har testats, intygar ägaren att den startar och fungerar bra. Vi rekommenderar dock en fullständig service på grund av den senaste tidens stillastående."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
45 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
16502
LUNDSBRUNN/SKARA
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande BSA Thunderbolt?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Denna motorcykel brukades fram till 1975 och ställdes sedan undan till 2009. Även om den inte har testats, intygar ägaren att den startar och fungerar bra. Vi rekommenderar dock en fullständig service på grund av den senaste tidens stillastående."

Beskrivning

Ursprungligen såldes denna motorcykel till en man i Skövde och användes aktivt fram till 1974/75. Efter ett försök att byta in den på en lokal motorcykelaffär misslyckades på grund av den ökande populariteten för japanska motorcyklar och ägaren behöll den istället för att senare byta den mot en billyft 1997. 2009 förvärvades den av den nuvarande ägaren som är en samlare med stpr mekanisk expertis.

Den nuvarande ägaren har tagit den på korta turer varje år till lokala biltillställningar. Motorcykeln är fortfarande i originalutförande och i gott skick. Endast mindre åldersrelaterade skavanker finns.

Även om den inte har körts mycket de senaste tre åren rekommenderas en service och översyn. Med motorcykeln medföljer också den ursprungliga fötsäljningsbroschyren och äldre dokumentation.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1969/1969 
 • Första registreringsdatum
  1969-08-19 
 • Avläst mätarställning
  18981 km 
 • Kw / hk
   
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Vinly 
 • Färg
  Svart 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Ägaren intygar att motorcykeln fungerar bra, även om den inte har använts mycket de senaste åren. Bra hjul och däck. En rutinmässig service och översyn rekommenderas.

 • Skick exteriör:

  Motorcykeln är i originalutförande, fri från bucklor eller tecken på skador. Den har några mindre repor, och de kromade delarna har lätt oxidation på sina ställen.

 • Skick helhet:

  Det är ovanligt att hitta en original BSA Thunderbolt i ett så anmärkningsvärt skick med låg körsträcka. Det är den perfekta motorcykeln för en samlare eller entusiast att njuta av.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2009-07-13
Ursprungsbesiktning: 1969-08-19 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1969-08-19
Senast godkända besiktning: 2017-06-19
Besiktningsbefriad: Ja
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 3

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Lundsbrunn/Skara

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Shaun Major
+46 709-72 40 07
shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-11-09.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG