Visa alla bilder
Visa film

Piaggio Vespa P 200 E 200cc — 1983

En av de sista årsmodellerna av P200E, den utan separatsmörjning och med en förhållandevis låg körsträcka. Klassiska tillbehör och fint fungerande.

Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Den har genom åren främst brukats som ett entusiastfordon i Boråstrakten. Den startar lätt, känns smidig i växlarna med bra bromsar, fjädring och stötdämpare. Levereras nybesiktigad."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
24 500SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
16400
BRÄMHULT
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Piaggio Vespa P 200 E?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Den har genom åren främst brukats som ett entusiastfordon i Boråstrakten. Den startar lätt, känns smidig i växlarna med bra bromsar, fjädring och stötdämpare. Levereras nybesiktigad."

Beskrivning

5 ägare totalt. Den är utrustad med både främre och bakre pakethållare. På senare tid har den har den bara brukats som ett entusiastfordon. Även om det finns några repor och ytrost kan många av dessa brister enkelt poleras bort, och med en lite försiktig färgbättring kommer den bli ännu finare.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1983/1983 
 • Första registreringsdatum
  1983-05-13 
 • Avläst mätarställning
  12030 
 • Kw / hk
  9 / 12 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Vinyl 
 • Färg
  Vit 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  200-motorn startar piggt och känns rätt på ett klassiskt Vespa-sätt. En P200E har inte den senare separatsmörjningen som kom på årsmodellerna efteråt, utan här får man blanda själv vid varje tankning, 2 % inblandning av en kvalitativ tvåtaktolja. Vårdar man scooter och motor väl och sköter oljebyten i växellådan med en rak 30 SAE-olja är de här motorerna väldigt driftsäkra.

 • Skick interiör:

  Standard originalsadel i bra skick.

 • Skick exteriör:

  Det finns en liten buckla på framskärmen, några repor på motorkåpan, lite ytrost nere på bensköldens fotplatta runt samt några stenskott och bättringar. En ordentlig polering och mindre bättingar skulle göra en fin skillnad.

 • Skick helhet:

  Kör med den som den är, eller ta tag i det kosmetiska. En snabb polering, rengöring och service räcker långt.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2022-09-20
Ursprungsbesiktning: 1983-04-20 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1983-05-13
Senast godkända besiktning: 2020-09-10
Besiktigad tom: 2022-08-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 5

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Brämhult

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Shaun Major
+46 709-72 40 07
shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-10-26.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG