Visa alla bilder

Jaguar XJ6 3.2 — 1993

Upplev brittisk stil och komfort till ett otroligt överkomligt pris med denna Jaguar XJ6.

Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Den här bilen går bra och växlar mjukt, pålitliga bromsar och stabilt på vägen. Det hörs ett ljud från den högra bakre stötdämparen när man kör över ojämnheter, och AC:n kyler inte. Den är besiktigad fram till den 31 mars 2025 och är redo att köras."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
31 500SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
16466
SANDARED
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Jaguar XJ6?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Den här bilen går bra och växlar mjukt, pålitliga bromsar och stabilt på vägen. Det hörs ett ljud från den högra bakre stötdämparen när man kör över ojämnheter, och AC:n kyler inte. Den är besiktigad fram till den 31 mars 2025 och är redo att köras."

Beskrivning

Den här bilen säljs på uppdrag av ägarens dödsbo och inkluderar en stor mängd historisk dokumentation. Den kommer med en fullt stämplad servicebok, den senaste anteckningen är daterad den 11 augusti 2020, vid 201 596 km, tillsammans med flera kvitton. Bilen importerades från Tyskland och registrerades i Sverige 2001. Den har en intressant bakgrund då den tidigare har använts som bröllopsbil. Även om den fullständiga historien är oklar ger denna information en allmän översikt.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1993/1993 
 • Första registreringsdatum
  2002-08-20 
 • Avläst mätarställning
  212 339 km 
 • Kw / hk
  146 / 199 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Läder 
 • Färg
  Mörkgrön 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Den här bilen fungerar bra och allt som fungerar förutom AC:n och det mindre problemet med den bakre stötdämparen, vilket är enkelt att fixa. Motorutrymmet är rent och fint. Med bilen medföljer omfattande dokumentation. Bra däck med små skavanker på lättmetallfälgarna. Besiktigad tills den 31 mars 2025.

 • Skick interiör:

  Interiören på den här bilen är intakt och har väl underhållna lädersäten, men som skulle må bra av en rengöring.. Mattorna, instrumentbrädan och instrumenteringen är alla i gott skick. De elektriska komponenterna, inklusive fönster, speglar, resedator och säten, fungerar korrekt, med undantag för AC:n. Det är dock värt att notera att takbeklädnaden är löst och tillfälligt fastsatt.

 • Skick exteriör:

  Karossen är rak och fin med tydliga skarvar och utan synliga rostproblem. Underredet är ovanligt fint. Lackeringen är snygg och nyligen uppdaterad, se kvitto på 18 750 kr från 2022. Dock finns det några ytliga rostfläckar på ramarna runt fönstren och ovanför bakljusen, ovanför nummerplåten (se bilder) samt några repor på stötfångarens hörn.

 • Skick helhet:

  Denna Jaguar är en härlig och otroligt bekväm bil att köra. En fantastisk köpupplevelse med få problem att ta itu med, vilket gör den till ett utmärkt val.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2021-05-19
Ursprungsbesiktning: 2001-06-06 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2002-08-20 (921105)
Senast godkända besiktning: 2023-03-24
Besiktigad tom: 2025-03-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 13

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Sandared

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Classic Car Depot
Shaun Major
+46 709 724007
shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-10-26.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG