Visa alla bilder
Visa film

Husqvarna 390 CR — 1977

Klassiska Husky 390 CR med dubbel fjädring, utrustad med manuelllåda. Gott fungerande skick och är registrerad för vägtrafik.

Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Motorcykeln startas och körs några gånger per år. Fortfarande i bra skick och helt intakt."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
35 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
16401
BRÄMHULT
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Husqvarna 390 CR ?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Motorcykeln startas och körs några gånger per år. Fortfarande i bra skick och helt intakt."

Beskrivning

Husqvarna 390 CR är idag en sällsynt motorcykel. Anmärkningsvärt är att 390 CR har hela 11,8 tum fjädringsväg både fram och bak.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1977/1977 
 • Första registreringsdatum
  1983-08-01 
 • Avläst mätarställning
   
 • Kw / hk
  26 / 35 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Vinyl 
 • Färg
  Röd/Silver 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Den inte har testats av BWA men ägaren granterar att funktionsdugligt skick. Cykeln har attraktiva hjul och däck som förstärker dess intryck.

 • Skick exteriör:

  Ser bra ut men tecken på slitage kring avgassystem, motorhölje och luftbox. Tydlig buckla på vänster sida av tanken, vilket tydligt syns på de bifogade bilderna.

 • Skick helhet:

  Cykeln är helt förberedd för offroad-äventyr i tuff terräng. Den har inte genomgått besiktning sedan slutet av 1980-talet.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 1986-08-26
Ursprungsbesiktning: 1983-07-15 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1983-08-01
Senast godkända besiktning: 1985-08-28
Besiktigad tom: 1987-08-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 10

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Brämhult

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Shaun Major
+46 709-72 40 07
shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-10-26.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG