Visa alla bilder

Fiat 600 — 1957

En liten söt Italiensk 50-talare med självmordsdörrar, i ett fint körklart skick.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Fungerar alldeles utmärkt och behöver inte några direkta åtgärder mer än vanligt underhåll. Tror att den aldrig varit speciellt rostig, finns bara en enklare lagning i golvet på förarsidan. På sikt bör vänster bakhjulslager bytas. Ettans växel är osynkad och kräver lite tillvänjning för att få i skrapfritt."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
88 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14240
KARLSHAMN
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Fiat 600?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Fungerar alldeles utmärkt och behöver inte några direkta åtgärder mer än vanligt underhåll. Tror att den aldrig varit speciellt rostig, finns bara en enklare lagning i golvet på förarsidan. På sikt bör vänster bakhjulslager bytas. Ettans växel är osynkad och kräver lite tillvänjning för att få i skrapfritt."

Beskrivning

Denna bil renoverades för ett antal år sedan och har haft några entusiastiska ägare. Jag köpte den i somras och familjen har kört på lite trevliga utflykter. Det har även funnits lite enklare saker att åtgärda så nu fungerar den utmärkt. Då nya trevliga projekt är på gång inför nästa säsong så väljer jag att sälja den lilla blå till någon entusiast att fortsätta njuta av pärlan.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1957/1957 
 • Första registreringsdatum
  1957-01-01 
 • Avläst mätarställning
  9100 
 • Kw / hk
  16 / 22 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  4 vxl manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Blå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Liten trevlig bil som fungerar alldeles utmärkt, trivs bäst i 70 km/h. Motorn spinner fint och bromsarna tar bra. Lite oljefukt från motorn finns samt ett litet glapp i vänster bakhjulslager. Hastighetsmätaren kan lägga av emellanåt.

 • Skick interiör:

  Omklädd inredning i originalutförande, mycket fint gjort. Även mattorna är nya.

 • Skick exteriör:

  Bilen är omlackerad för några år sedan och har hållt sig fint. Det finns en svag inbuktning på vänster framskärm samt vänster tröskellåda. Mycket fint krom samt däck och fälgar. Extraljusen är inte inkopplade.

 • Skick helhet:

  En liten trevlig bil som väcker stor förtjusning vart du än kör. Många kommer fram och bara vill titta på denna lilla söta bil. Kul att köra om man inte har bråttom. Härlig entusiastbil som pryder sin plats i varje garage.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2020-04-08
Ursprungsbesiktning: 1957-01-01 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1957-01-01
Senast godkända besiktning: 2018-05-02
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 14

Fakta om modellen

Fiat 600 introducerades på Internationella bilsalongen i Genève 1955. Det var den första bilen från Fiat med svansmotor, en vattenkyld fyra. Mekaniken var avancerad för tiden, med individuell hjulupphängning runt om och självbärande kaross med självmordsdörrar.

1960 kom den uppdaterade 600 D, med större motor. 1964 fick bilen framhängda dörrar.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Karlshamn

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-11-25.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG