Visa alla bilder

Audi 80 2,0E — 1993

En lågmilad Audi i nyskick. Observera att den bara gått 295 mil sedan ny!

Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Det var länge sedan man såg en "ny" Audi 80."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
93 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14211
ENKÖPING
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Audi 80 2,0E?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Det var länge sedan man såg en "ny" Audi 80."

Beskrivning

Denna Audi köptes ny av nuvarande ägares bror 1993. Det är grundversionen av Audis 80-serie. Här med 2.0 liters motorn på 115 hästkrafter. Växellådan har fem växlar framåt och drivningen sker på framhjulen. Dessa hade en toppfart på 190 km/h och klarade av 0-100 på 11,8 sekunder. För priset på 155 000 kr fick man bara det för tiden nödvändigaste som centrallås, höj/sänkbar förarstol, varvräknare, värmesitsar fram, dimljus bak samt fällbart/delbart baksäte.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1993/1993 
 • Första registreringsdatum
  1993-06-01 
 • Avläst mätarställning
  2950 km 
 • Kw / hk
  85 / 116 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Vit 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Mycket fin, som ny!

 • Skick interiör:

  Mycket fin. Som ny.

 • Skick exteriör:

  Som ny med några mycket små "garagerepor". Navkapslar saknas.

 • Skick helhet:

  En bil i nyskick!

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2021-08-09
Ursprungsbesiktning: 1993-01-11 (typbes)
Datum i trafik första gången:1993-06-01
Senast godkända besiktning: 2021-10-18
Besiktigad tom: - 2022-12-31
Årsskatt: 1985 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 2

Fakta om modellen

Audi 80 fanns 1993 i flera olika modeller. De fanns som fyradörras sedan, femdörrars kombi, tvådörrars coupe samt även som en fyrsitsig cabriolet. I 80-serien kunde man finna flera olika motoralternativ som rakställd fyra på 2,0, en rak femcylindrig på 2,3 liter, V6 på 2,6 eller 2,8 liter. Man kunde även välja på 5-växlad manuell låda eller en 4-stegs automat. De flesta versioner var framhjulsdrivna men på ett flertal kunde man välja till fyrhjulsdrift, Quattro. Priserna sträckte sig från 154 600 kr för instegsmodellen till drygt 300 000 kr för den dyraste coupen med stora V6:an.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Enköping

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Nisse Brandt
+46 707 50 89 99
nisse@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-11-25.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG