Visa alla bilder
Visa film

Volkswagen 1200 — 1965

Trevlig "Bubbla" i ett bra renoverat skick med lite roliga tidstypiska tillbehör som medföljer. Besiktigad för alltid och körklar.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Henrik Landén
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"En VW som går fint och fungerar väl, har en vettig originalinredning med några skavanker."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
67 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
16601
BRAÅS
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Volkswagen 1200 ?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Henrik Landén
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"En VW som går fint och fungerar väl, har en vettig originalinredning med några skavanker."

Beskrivning

Bilen köptes av nuvarande ägare 2001 och den var då i ett bruks skick med lite rost och dålig lack. Han har svetsat upp den rost som fanns sedan har den fått en ny lack. Lite roliga tillbehör medföljer så som cykelhållare, barnstol, kardantunnel korg, mm.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1965/1965 
 • Första registreringsdatum
  1964-10-27 
 • Avläst mätarställning
  137488 km 
 • Kw / hk
  25 / 34 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Vit 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bilen går fint och allt fungerar, är nyligen besiktigad.

 • Skick interiör:

  Originalinredning som har hållt sig väl, förarsätet är slitet men övriga har klarat sig bra. Ett fåtal fläckar finns vid bakruta samt vi bakre sidoruta.

 • Skick exteriör:

  En äldre omlackering som klarat sig fint. Krom, däck och fälgar utan anmärkning.

 • Skick helhet:

  Körklar VW som tål att användas fungerar väl till framtida utflykter och träffar.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2003-09-06
Ursprungsbesiktning: 1964-10-27 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1964-10-27
Senast godkända besiktning: 2023-10-11
Besiktningsbefriad: Ja
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 6

Fakta om modellen

VW 1200 från början av sextiotalet har den slitstarka 34 Hkr motorn, som byggdes fram till och med 1965. Nyheter för årsmodell 1965 är nya större rutor, fram och bak. Lätt kurvad vindruta, nya och bättre vindrutetorkare, tunnare ryggstöd fram för att få större benplats i baksätet, nedfällbar baksätesrygg, spakar för varmluftreglering på ramtunnel, tidigare vridratt. Tryckknapplås på motorluckan och förbättrade bromsar.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Braås

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-12-07.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG