Visa alla bilder
Visa film

Honda GL 1500 Goldwing — 1988

En Goldwing 1998 i ett välskött skick med endast en ägare genom åren. En av 6 sålda i Sverige det året.

Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Motorcykeln fungerar och går fint. Förra året spenderade ägaren över 18 000 kr på delar och service. Besiktigad till och med 2023-07-31 för dem som vill trotsa höstvädret och köra den hem."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
25 500SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15393
SANDARED
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Honda GL 1500?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Motorcykeln fungerar och går fint. Förra året spenderade ägaren över 18 000 kr på delar och service. Besiktigad till och med 2023-07-31 för dem som vill trotsa höstvädret och köra den hem."

Beskrivning

Ägaren, en Boråsare, köpte motorcykeln helt ny för 135 000 kr. Han och hans fru använde sedan den på många resor till Europas soliga klimat och majoriteten av milen kördes de första tio åren. De kommande åren kom sedan familjelivet emellan, och motorcykeln kördes bara några hundra hundra kilometer per år. Idag är cykeln fortfarande i ett gott skick och den har nyligen fått en stor service, den både startar lätt och går mjukt och fint.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1988/1988 
 • Första registreringsdatum
  1989-06-14 
 • Avläst mätarställning
  78267 km 
 • Kw / hk
  74 / 101 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuall + Reverse 
 • Klädsel
  Läder 
 • Färg
  Metallic Brown 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Elstart, mjuk växling och back gör denna supermaskin lätt att köra och hantera. Den har nyligen fått en större service. Den är riktigt bekväm och enkel att backa med sin backväxel. Den 6-cylindriga motorn på 1500 cc, går både tyst och fint, samtidigt som den lämnar massor av kraft.

 • Skick interiör:

  Fina och välhållna säten, fungerande radio (kassettspelare ej testad), fullt fungerande instrument/displayer och lufttryckskontroll. Handtagen är slitna och behöver bytas ut.

 • Skick exteriör:

  Motorcykeln är mycket snygg och ger ett bra helhetsintryck, med endast några mindre repor i lacken. Höger sidas batterilucka saknas, och det är lite rost på det extra fotstödets fästen.
  Bakre stötfångare har viss oxidation, och det finns en liten spricka i locket på bakre packlådan (se bilder).

 • Skick helhet:

  Detta är en Rolls Royce i motorcykel-världen! Den har alla de funktioner du någonsin kunde önskat dig på 1980-talet. Eftersom den är både välskött och i fint skick, så bör den även kunna ge sin nya ägare många problemfria mil framöver.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 1995-03-01 (konvert)
Ursprungsbesiktning: 1989-06-13 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1989-06-14
Senast godkända besiktning: 2021-07-02
Besiktigad tom: 2023-07-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 1

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Sandared

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Classic Car Depot
Shaun Major
+46 709 724007
shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-12-08.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG