Visa alla bilder

Ford Tudor 2D Sedan — 1931

Nedmonterad 1931, Ford Tudor 2-dörrars sedan, och med en uppsjö av eftertraktade delar. Här kan du renovera och bygga upp en bil, samtidigt som du fortfarande har massor av reservdelar över.

Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Alla bildelarna har förvaras i ett torrt garage, och majoriteten av dem är redan sandblästrade och målade med konserveringsolja eller färg för att förhindra framtida kommande rost. Detta är en absolut guldgruva för de som kan restaurera dessa bilar, eller bara behöver delar."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
52 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15492
FINNERÖDJA
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Alla bildelarna har förvaras i ett torrt garage, och majoriteten av dem är redan sandblästrade och målade med konserveringsolja eller färg för att förhindra framtida kommande rost. Detta är en absolut guldgruva för de som kan restaurera dessa bilar, eller bara behöver delar."

Beskrivning

Bilprojektet säljs på uppdrag av ägarens dödsbo. På 80-talet demonterade ägaren bilen och började samla in gamla fina reservdelar inför en framtida ombyggnad, vilket sedan aldrig blev av. Tillsammans med bilen kommer det bl.a gamla registreringshandlingar som kommer att underlätta vid en framtida registrering . Vi har planerat att ha en visning på plats, lördagen den 19 november i Finnerödja, nära Laxå. För att boka en visning, vänligen kontakta Shaun Major på 0709/724007.

Granska själv bilderna noggrant eftersom det är svårt att visa allt. Det inkluderas minst två motorblock, flera kamaxlar och kolvar, samt många motordelar, chassi, karosser, glas, träramar, växellåda mm. Är du spekulant bör du absolut åka till Finnerödja, för att på plats göra din egen bedömning av bilen och delarna.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1931/1931 
 • Första registreringsdatum
   
 • Avläst mätarställning
   
 • Kw / hk
   
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Svart 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bl.a 2 motorblock, transmissioner, axlar, chassi, motordelar, bränsletank, 5 ekerhjul, nyare däck och så vidare.

 • Skick interiör:

  Stommar till säten, 1 ny rulle med inredningstyg, många små mätare, diverse krombeslag, trästommar, rutor och många andra smådetaljer finns.

 • Skick exteriör:

  Alla karossdelar och även chassit är i gott skick och är först sandblästrade och sedan aningen behandlade med konserveringsolja, eller lackat med färg. Snyggt krom på stötfångare och lister, och allt verkar vara komplett.

 • Skick helhet:

  För en fantast av 30-tals Fordar, finns här väldigt många och eftertraktade delar. Med tid och kunskap kan köparen av detta projekt slutföra det som har påbörjats. Med alla extra delar som följer med, så räcker det dessutom antagligen till för att påbörja ytterligare ett projekt.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Finnerödja

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Shaun Major
+46 709-72 40 07
shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-12-08.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG