Visa alla bilder

Chevrolet Stylemaster 3,5 6-cyl — 1947

Svensksåld Chevrolet i ett fint körklart skick.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"En äldre renovering som klarat sig fint, lite spår av användande samt någon liten rostbubbla finns. Bilen går bra och är körklar."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
80 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15515
ALSTERMO
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
110 - 125 000 SEK
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"En äldre renovering som klarat sig fint, lite spår av användande samt någon liten rostbubbla finns. Bilen går bra och är körklar."

Beskrivning

Bilen har en äldre renovering som fortfarande är i mycket bra skick. Den köptes av nuvarande ägare 2010 och vårdades noggrant fram tills hans bortgång i somras. Mycket reservdelar samlade han på sig genom åren och dessa medföljer i köpet.

Bilen säljes nu för hans dödsbos räkning.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1947/1947 
 • Första registreringsdatum
  1947-01-01 
 • Avläst mätarställning
  67500 Km 
 • Regnr
  BZJ445 
 • Chassinummer
  KEJ02626 
 • Kw / hk
  66 / 90 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Vit 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Motorn går fint, startar lätt. Bromsar och övriga funktioner utan anmärkning.

 • Skick interiör:

  Inredning i bra skick, helt och fint. Bakre golvmatta ej original.

 • Skick exteriör:

  En äldre lackering som hållt sig mycket fint, finns något lite begynnande rost och lacksläpp. Bra krom med få porer, grillen har en enklare lagning.

 • Skick helhet:

  Bilen är körklar och den nya ägaren har här en trevlig entusiastbil för många trevliga utflykter.

  Den är utrustad med dragkrok så en lämplig veteranvagn kunde vara ett kul tillbehör.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 1991-06-01 (Konvert)
Ursprungsbesiktning: 1947-01-01 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1947-01-01
Senast godkända besiktning: 2000-06-08
Besiktningsbefriad: Ja
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 3

Fakta om modellen

Serien DJ Stylemaster introducerades som basmodellen i 1946 års Chevrolet-sortiment, tillsammans med den högsta nivån Series DK Chevrolet Fleetmaster. Stylemastern, som i huvudsak var en uppdaterad 1942 Chevrolet Master Deluxe,drevs av en 216,5 cu in (3,5 L) rak sexcylindrig motor som använde en 3-växlad manuell växellåda. Den erbjöds i modellerna 2-dörrars Town Sedan, 4-dörrars Sport Sedan, 2-dörrars Business Coupe och 2-dörrars 5-Passager Coupe. Business Coupe skiljer sig från 5-Passager Coupe genom att endast ha ett framsäte .

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Alstermo

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-12-08.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG