Visa alla bilder

Chevrolet Standard Sedan 3.4 — 1935

Härlig originalbil med få ägare sedan ny. Enligt uppgift orenoverad och 10 800 mil garanterade mil på mätaren.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Lättbrukad trettiotalare i ett representativt och charmigt skick."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
103 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15470
LÖDDEKÖPINGE
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Lättbrukad trettiotalare i ett representativt och charmigt skick."

Beskrivning

Den såldes ny i Visby och därefter rullade på Gotland ända fram till 1964. En bil med en genuin och säregen trettiotalskänsla. Någon gång omlackerad, men i övrigt orörd och i vackert bevarat skick med den fina originalinredningen i grå plysch och alla detaljer i god ordning. Den här bilen har haft få ägare som totalt kört sammanlagt 10 300 garanterade mil. Klocka, fläkt och koffert är tidstypiska och snygga tillbehör. CD-skivorna i kofferten ingår och är vare sig tidstypiska eller moderna, men de följer oavsett vad man tycker om musikstilarna eller CD-formatet.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1935/1935 
 • Första registreringsdatum
  1967-08-15 
 • Avläst mätarställning
  8105 km 
 • Kw / hk
  54 / 73 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Plysch 
 • Färg
  Mörkblå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Startar lätt, är enkel att hantera och hänger bra med i dagens trafik trots sin ålder. Motor, låda och bromsar lirar fint ihop.

 • Skick interiör:

  Fin och vacker inredning som enligt tidigare ägare lär vara originalklädsel. Oavsett utstrålar inredningen en äkta och riktig vintagekänsla.

 • Skick exteriör:

  Äldre omlackering med lite damm och vissa slipspår. Bra däck, fint krom och en snygg klassisk koffert som bagageutrymme.

 • Skick helhet:

  Lågmilad och skön trettiotalare med fin användarpotential i ett inbjudande skick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2012-12-20
Ursprungsbesiktning: 1967-08-15 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1967-08-15
Senast godkända besiktning: -
Besiktningsbefriad: Ja
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 6

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Löddeköping

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Peter Sundfeldt
+46 0705-38 80 22
peter@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-12-08.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG