Visa alla bilder

Chevrolet Master Town Sedan 3.4 6-cyl — 1934

Svensksåld 30-tals Cheva i fint körklart skick.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"En bil som ger ett gott helhetsintryck, har ej testat den men ska enligt uppgift fungera utan anmärkning."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
85 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15495
OLOFSTRÖM
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"En bil som ger ett gott helhetsintryck, har ej testat den men ska enligt uppgift fungera utan anmärkning."

Beskrivning

Bilen köptes av nuvarande ägare 2017 med syfte att bygga en Hot Rod. Då han fick hem bilen tyckte han att den var alldeles för fin att bygga om så den fick bli original. Den har använts sparsamt sommartid men han behöver nu plats i garaget för andra projekt så därför ska den säljas.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1934/1934 
 • Första registreringsdatum
  1979-06-01 
 • Avläst mätarställning
  885961 Km 
 • Kw / hk
  59 / 80 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Brun / Svart 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Ej testad av BWA men ska fungera klanderfritt.

 • Skick interiör:

  Inredning i bra skick, mattor ej original.

 • Skick exteriör:

  En äldre renovering som klarat sig fint, bruksspår finns men är inte av stor betydelse. Krom i bra skick men porer finns.

 • Skick helhet:

  Trevlig entusiast bil som fungerar fint och är körklar.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2021-03-06
Ursprungsbesiktning: 1979-06-01 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1979-06-01
Senast godkända besiktning: -
Besiktningsbefriad:Ja
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 4

Fakta om modellen

Master byggdes mellan 1933 och 1942 av Chevrolet som en av företagets mer dyra och välutrustade modeller. 1939 fanns tre modeller av Master – basmodellen Master 85 och Master De Luxe, samt coachbyggda stationsvagnen med kaross av Mid States Body Corp. Karossen 1939 var i grunden samma som 1937 och 1938 men med aningen modifierad front. Den stora nyheten var dock den nya kraftigt förbättrade hjulupphängningen. En vacuumassisterad växelspak hade också tillkommit för snabbare växlingar. Sammanlagt byggdes nästan 400 000 Master De Luxe 1939.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Olofström

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-12-08.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG