Visa alla bilder

Suzuki GS 500E 4 cyl 4-takt — 1980

43 årig japan i ett bra orignalskick, har endast rullat 3400 mil och är besiktigad för alltid.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Henrik Landén
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"En originalmaskin i ett vettigt skick, behöver ett nytt batteri samt en uppstart service."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
5 500SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
16625
RÖDEBY
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Suzuki GS 500E?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Henrik Landén
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"En originalmaskin i ett vettigt skick, behöver ett nytt batteri samt en uppstart service."

Beskrivning

Percy Svensson är känd som en skicklig mekaniker och stor MC-entusiast, han har flera maskiner i sin samling och har kört mycket genom åren. Tyvärr har han drabbats av en ögonsjukdom och kan inte köra mer varför han nu säljer av sin samling. Maskinerna är genomgående i ett bra skick men inte körts på några år så en uppstart service och rekond

har de flesta motorcyklar ett behov av. Vi har startat några av maskinerna och gjort en enklare provtur, dessa finns filmade. Denna mc kom till samlingen 2004.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1980/1980 
 • Första registreringsdatum
  1980-06-06 
 • Avläst mätarställning
  34188 km 
 • Kw / hk
  32 / 44 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Svart 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Ej startad men motorn går runt med bra komp, behöver ett nytt batteri. Servades 2019 i samband med besiktning och har sedan dess bara gått 50 mil.

 • Skick exteriör:

  Originallack i bra skick som bär spår av normalt brukande. Bra skick på krom och övriga detaljer även däcken. Sadelöverdraget har en spricka. Behöver en rekonditionering för att bli riktigt fin.

 • Skick helhet:

  Trevlig maskin som var populär på 80-talet, här i ett bra originalskick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2023-07-11
Ursprungsbesiktning: 1980-03-17 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1980-06-06
Senast godkända besiktning: 2019-06-03
Besiktningsbefriad: Ja
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 8

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Rödeby

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Utlämnig sker endast 2023-11-18 kl 9:00-14: 00.
Kontakt Ted Gryth 0705656727

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG