Visa alla bilder
Visa film

Mercedes-Benz E 320 W124 — 1993

Välhållen W124:a i ett fint bevarat skick med under 10000 mil på mätaren.

Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Henrik Landén
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Klassisk tidlös Mercedeskänsla i ett mycket gott skick."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
70 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
16481
UMEÅ
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Mercedes-Benz E 320?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Henrik Landén
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Klassisk tidlös Mercedeskänsla i ett mycket gott skick."

Beskrivning

Kom till Sverige 1996 och har sedan dess haft de flesta ägarna i samma radhuslänga i Umeå. I princip alltid förvarad i varmgarage. Mycket dokumentation, alla nycklar samt besiktningsprotokoll finns.

Utrustad med bland annat avtagbar dragkrok, motor och kupévärmare, AC, dubbla airbags, elektrisk taklucka. Vinterdäck finns med.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1993/1993 
 • Första registreringsdatum
  1996-04-27 
 • Avläst mätarställning
  98 002 km 
 • Kw / hk
  162 / 220 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Ljusbrun 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Fungerar fin och inga anmärkningar på det tekniska eller elektriska. Nyligen har båda bränslepumparna bytts.

 • Skick interiör:

  Snyggt, prydligt och rent. Enda anmärkningen är förarstolens sidostöd som blivit skavt. Ursprungliga mattor i bilen. I bagaget ligger reservhjul och originalverktyg på sin plats.

 • Skick exteriör:

  I stort sett helt fri från rost. Mycket fin i lack, lister och glas. Framskärmar bytta en gång i tiden, några repor och små blessyrer finns, som tex en lite lagning under kofångaren fram. Men inget utanför det normala.

 • Skick helhet:

  Välbevarad och väl efterhållen bil. W124 är en tidlös klassisk design och med dess låga mil kan sägas vara på sin höjd just inkörd.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 1998-05-01 (Konvert)
Ursprungsbesiktning: 1996-04-03 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1996-04-27
Senast godkända besiktning: 2023-06-22
Besiktigad tom: 2025-05-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 5

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Umeå

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Mårten Carlsson
+46 734 17 49 90
marten@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-11-23.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG