Visa alla bilder
Visa film

Gota Gaffeltruck GT30 Volvo B16

Göta GT30 veteran-gaffeltruck från 1960-talet i fint renoverat och fullt användbart skick. Perfekt för en samlare av tunga fordon eller med ett lyftbehov i sin samling.

Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Startar fint och går lätt och smidigt. Den har fyra växlar framåt och lika många bakåt. Tilt- och lyftfunktionen fungerar som den skall, men lyften sjunker något efter en tid."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
18 500SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15480
SANDARED
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Gota Gaffeltruck GT30?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Startar fint och går lätt och smidigt. Den har fyra växlar framåt och lika många bakåt. Tilt- och lyftfunktionen fungerar som den skall, men lyften sjunker något efter en tid."

Beskrivning

Denna gaffeltruck är ägd av en truckfirma i Göteborg, som renoverade denna för 5 år sedan. Den har sedan bara stått utställd på företagets kontor. Trucken kan lyfta 3000 kg och har med största sannolikhet, en gång i tiden, använts i Göteborgs hamn. Den är i ett bra skick och Volvo B16-motorn både låter och presterar bra.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1960´s 
 • Första registreringsdatum
   
 • Avläst mätarställning
   
 • Kw / hk
   
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Vinyl 
 • Färg
  Gul 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Den startar enkelt, fungerar och går bra. Det tar några ögonblick att förstå hur växlarna ligger, eftersom det finns fyra växlar både framåt och bakåt. Tilt och lyft fungerar korrekt, men lyften håller inte riktigt trycket, utan sjunker efter ett tag. Bra däck och fungerande strålkastare.

 • Skick interiör:

  Fint och helt vinylsäte

 • Skick exteriör:

  En snygg och välhållen, klargul lackering som är i ett bra skick. Diverse loggor med originaldekaler.

 • Skick helhet:

  Snyggt renoverad och funktionell gaffeltruck. En perfekt truck för en inbiten samlare av tunga fordon, eller kanske som något som bara brukas som en annorlunda prydnad utanför kontoret.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Sandared

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Classic Car Depot
Shaun Major
+46 709 724007
shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-11-24.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG