Visa alla bilder

Ducati ST4 916cc — 2000

En lågmilad, enägar-Ducati i ett mycket bra skick. En röd italienare är svår att motstå.

Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"En mycket välhållen lågmilare i mycket bra skick."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
40 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14732
GÄVLE
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Ducati ST4?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"En mycket välhållen lågmilare i mycket bra skick."

Beskrivning

Ducatin köptes av den nuvarande och enda ägaren 2002. Den har brukats väldigt sparsamt och försiktigt sedan dess. Denna MC har aldrig körts på bana och den har endast gått knappt 1200 mil. Ducatin besiktigades senast 2012-05 och den har inte använts sedan våren 2014. Den ställdes av 2016 och har stått förvarad i garage sedan dess. Avgassystemet är utbytt. Den har endast brukats i 50 mil efter avgassystemsbytet. Även tanken är utbytt på grund av läckage, se bilder. Originaltanken medföljer. Original avgassystem medföljer. Med motorcykeln medföljer även ett par original packväskor i ett mycket fint skick. Cykeln kommer att levereras med genomförd uppstartsservice utförd av Lingvalls Motor i Gävle (Ducatihandlare).

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2000/2000 
 • Första registreringsdatum
  2002-05-17 
 • Avläst mätarställning
  11911km 
 • Kw / hk
  76 / 99 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Ducatin kommer att levereras med en service från auktoriserad Mc verkstad.

 • Skick exteriör:

  Fin och välvårdad mc. Tanken utbytt på grund av läckage men den har små lackdefekter, se bilder. Originaltanken medföljer.

 • Skick helhet:

  En tuff mc med få mil under tanken.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2016-02-20
Ursprungsbesiktning: 1999-12-20 (EEG)
Datum i trafik första gången: 2002-05-17
Senast godkända besiktning: 2012-05-16
Besiktigad tom: 2014-05-31
Årsskatt: 180 Kr
Körförbud: Ja
Antal ägare: 1

Fakta om modellen

The House of Borgo Panigale skapade 2000 MY Ducati ST4 för förare som ville ha prestanda men även för dem som ville ha en bekväm maskin. Denna MC drivs av en fyrtakts vätskekyld bränsleinsprutad 916cc motor som är en 90-graders V-Twin desmodromisk maskin. Den är kopplad till en sexväxlad manuell växellåda och producerar 105 hästkrafter och 89 Nm i vridmoment .

ST 4 utrustades som standard med bland annat ett dubbelt avgassystem, dubbelsäte med passagerarhandtag, Marchessini lättviktshjul, en analog/digital instrumentpanel, Brembo-bromsar med dubbla främre skivor och en enkel skiva bak, fjädringspaket bestående av Showa 43 mm helt justerbar gaffel och Sachs helt justerbar enkeldämpare med progressivt länkage bak. Just denna ST 4 har tillvalsutrustats med påhängsväskor.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Gävle

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Nisse Brandt
+46 707 50 89 99
nisse@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-11-24.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG