Visa alla bilder

Dodge Ram Laramie SLT Sport — 2001

Långt ifrån Lagom - Dodge Ram som är byggd för att synas, påkostat ekipage där man inte hållt tillbaka på något annat än blygsamheten.

Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Spektakulär."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
60 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14654
LIDKÖPING
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Dodge Ram Laramie SLT Sport ?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Spektakulär."

Beskrivning

Årsmodell 2001, sista versionen av andra generationens Ram med 360" Magnum V8. Kom till Sverige 2008 och har rullat som en reklampelare för en webbdesignfirma. Och som det har den gjort sig bra, det här är en bil som syns och väcker uppmärksamhet vart den än kommer. Vidare finns det en mindre discoanläggning inne i bilen komplett med discokula i backspegeln. 22 tums Elurefälgar med lågprofildäck.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2001/2001 
 • Första registreringsdatum
  2008-09-01 
 • Avläst mätarställning
  209000 km 
 • Kw / hk
  180 / 245 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  360" Magnum V8 ger advekvat kraft åt ekipaget, bilen är nybesiktigad och allt väsentligt fungerar. Med de stora fälgarna och lågprofildäcken är komforten inte lika bra som de här annars är i originalutförande. Här finns en del som kan göras bättre - Det här är mer show än go.

 • Skick interiör:

  Välhållen med en touch av extra bling, durkplåtsmönstade mattor och pedaler, lite extra prylar monterade - och missa inte discokulan i backspegeln! Kan behöva en rekond för att bli riktigt fin.

 • Skick exteriör:

  Kolfiberfolierad kaross, finns en liten skada ovanpå ena framlampan. Krom finns det massor av, är i gott skick, lite repor på kofångare bak men inget anmärkningsvärt på det. Fälgar 22 tum, i bra skick. Scoopet på huven är fejk, Fram och baklampor ersatta med modernare eftermarknadsdito.

 • Skick helhet:

  En slags ohelig korsning mellan lowrider och monstertruck, inget för den blygsamme. En sån här bil är dock öppen för möjligheter, återställa till original - eller bygga vidare på åt det extremare hållet.
  Som reklambil - 'attention getter' är den helrätt.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2011-09-30
Ursprungsbesiktning: 2007-11-20 (regbes) (Ombes:20081217)
Datum i trafik första gången: 2008-09-01
Senast godkända besiktning: 2022-10-21
Besiktigad tom: 2023-12-31
Årsskatt: 3424 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 2

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Lidköping

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Mårten Carlsson
+46 734 17 49 90
marten@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-05-05.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG