Visa alla bilder

Kawasaki Z1300 DFI — 1985

Kawasakis sexcylindriga tungviktare som ett bokstavligt tungt svar till Hondas CBX på åttiotalet. Stålramshojarnas uttåg från marknaden hade börjat, det här är ett särdeles fint och välvårdat exemplar med få ägare.

Peter Sundfeldt
Värderingsman
Skicka meddelande
Shaun Major
Export
Skicka meddelande

"Snygg och välvårdad hoj, en väldigt fint bevarad representant för modellen."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
81 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13683
SANDHULT
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
90 - 110 000 SEK
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Peter Sundfeldt
Värderingsman väst
Skicka meddelande
Shaun Major
Värderingsman väst / Export
Skicka meddelande

"Snygg och välvårdad hoj, en väldigt fint bevarad representant för modellen."

Beskrivning

Den nuvarande ägaren köpte cykeln i maj 1986, hans kompis vill gärna köpa hans Kawasaki 600 offroad och vice versa. Kort sagt, ett Kawasaki-byte mellan kompisar med lite pengar emellan.
Ägaren har mest brukat hojen regionalt, "kanske någon tur till kusten". I registret står det flera ägarbyten då ägaren och hans bror alternerade ägandet, brukandet och därmed kostnaden mellan sig.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1985/1985 
 • Första registreringsdatum
  1985-03-05 
 • Avläst mätarställning
   
 • Regnr
  ALN767 
 • Chassinummer
  ZGT30A000869 
 • Kw / hk
  74 / 101 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Svart 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Mätaren står på 1900 mil, men ägaren tvingades till ett mätarbyte redan 1987 efter ett fel i instrumenthuset, då stod originalmätaren på 1 000 mil. Den sammanlagda körsträckan är alltså strax under 3 000 mil. Hela bränslesystemet fick en genomgång 2015, inklusive insprutning och tank. Då byttes även bränslepump, filter och slangar. Sedan dess har hojen bara servats och inte brukats.

 • Skick exteriör:

  Putsad, ren och snygg. Som man vill att en välvårdad hoj ska presenteras.

 • Skick helhet:

  En värdig representant för modellen, välvårdad och känd historik med få ägare i ett väldigt fint skick. Letar du efter en original 1300 DFI är det här rätt exemplar att satsa på.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2001-09-24
Ursprungsbesiktning: 1985-03-05 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1985-05-22
Senast godkända besiktning: 2001-06-26
Besiktigad tom: - 2003-06-30
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 5

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Sandhult

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Peter Sundfeldt / Shaun Major
+46 705-38 80 22 / +46 709-72 40 07
peter@bilwebauctions.se / shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-07-01.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG