Visa alla bilder

Husqvarna 35 SV 1-cyl — 1931

Renoverad till toppskick och är körklar.

Ted Gryth
Värderingsman
Skicka meddelande

"Välrenoverad Husqvarna som platsar väl på ett museum. Ser inget som behöver åtgärdas."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
65 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13790
BJÄRRED
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
85 - 95 000 SEK
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Ted Gryth
Värderingsman öst och syd
Skicka meddelande

"Välrenoverad Husqvarna som platsar väl på ett museum. Ser inget som behöver åtgärdas."

Beskrivning

Denna maskin kom till nuvarande ägares samling för ett par år sedan, han har kört den och funkar alldeles utmärkt. Då det nu ska bli lite förnyelse i hans fina samling så hoppas han att någon entusiast vill ta över denna pärla.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1931/1931 
 • Första registreringsdatum
   
 • Avläst mätarställning
   
 • Regnr
  CDX726 
 • Chassinummer
   
 • Kw / hk
  7 / 10 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Svart 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går bra enligt ägaren, allt fungerar fint. Ej testad av BWA

 • Skick exteriör:

  Mycket proffsig renovering, fin lack och krom. Bra däck.

 • Skick helhet:

  Snygg veteranare som är fint renoverad och körklar till sommarens turer.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2015-06-16
Ursprungsbesiktning: 2009-06-03 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2009-06-10
Senast godkända besiktning: 2009-06-03
Besiktigad tom:-
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 2

Fakta om modellen

Husqvarna byggde sin första motorcykel 1903 och är ett av världens äldsta motorcykelmärken tillsammans med Triumph, Royal Enfield och Harley-Davidson. 1916 vann man för först gången Novemberkåsan. Husqvarnas historia på tävlingsbanorna inleddes redan 1922, bland annat tävlingarna i Strutsabacken vid pingst varje år och det härliga ljud som HVA-maskinerna åstadkom i händerna på förare som Ragge Sunnqvist, Ivar Skeppstedt, Gunnar Kalén, Rolf Gülich och staden Huskvarnas egen Bengt Håkansson.
Från början till och med 1906 var Husqvarnas MC utrustade med motorer från FN-motorer, 1907 NSU, 1908–1909 Moto Sache och 1910–1918 användes Moto Rêve. 1919 tillverkades den första egna motorn. Det var en 550 cm³ V-twin med sidventiler. Denna motor tillverkades ända till 1934. År 1932 premiärvisades en encylindrig toppventilmotor på 350 cc. Även JAP-motorer har använts under åren.[1] Från 1946 till 1959 tillverkades en 118 cc motor som monterades i olika ramar och modeller som Svartqvarnan och Rödqvarnan samt en scooter. Den modifierades lite 1957 och stoppades i ”bronspilen” eller ”blöjpilen”. 1953 kom en 175 cc motor som satt i Drömbågen, Silverpilen och, med 200 cc cylinder, i Guldpilen. Den tillverkades till 1965. 1971 tillverkades en 400 cc Cross som också baserades på ”Silverpilmotorn”.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Bjärred

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-06-30.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG