Visa alla bilder

Chevrolet Camaro SS RS Cabriolet — 1967

Spännande europeisk historik och specifikation, byggd i GM:s Antwerpenfabrik 1967.

Peter Sundfeldt
Värderingsman
Skicka meddelande
Shaun Major
Export
Skicka meddelande

"Vacker SS RS 396, den här versionen och årsmodellen är en eftertraktad bil."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
400 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13652
GÖTEBORG
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
500 - 600 000 SEK
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Peter Sundfeldt
Värderingsman väst
Skicka meddelande
Shaun Major
Värderingsman väst / Export
Skicka meddelande

"Vacker SS RS 396, den här versionen och årsmodellen är en eftertraktad bil."

Beskrivning

Bilen levererades ursprungligen från fabriken i Antwerpen med en big block 396 V8-motor, TH400 automatåda, 12-bultad bakaxel, SS-paket, RS-paket, lyxigare säten med vit kant, fällbara baksäten, bakre nackskydd, justerbar ratt, elsufflett och skivbromsar fram. Bilen levererades ursprungligen i Granada Gold, men under renoveringen valdes kulören Metallic Blue i stället. Nya mattor, ny kromlist runt vindrutan, nya dörrhandtag, nytt lampglas, nya stötfångare, ny kromlist runt hjulhuset var alla en del av karossrenoveringen.

För mer information och visning, vänligen kontakta ägaren, Kari tel: +46 (0) 705 16 14 40.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1967/1967 
 • Första registreringsdatum
  2019-05-23 
 • Avläst mätarställning
   
 • Regnr
  KBR71F 
 • Chassinummer
  12467GX992899 
 • Kw / hk
  242 / 329 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Vinyl 
 • Färg
  Blå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Motor och drivlina har renoverats, kollats och fått nya eller renoverade originaldelar.

 • Skick interiör:

  Med en originalrenovering vill man behålla så mycket så orört och original som möjligt. Inredningen är därför i stort sett orörd tillsammans med suffletten. Innertaket är lite slitet och det finns en lite reva i förarsätet som bara syns när man fäller sätet framåt.

 • Skick exteriör:

  Riktigt snygg och kvalitativ lack med klassiska vita fartränder över huv och baklucka. Extra blankt och putsat krom, nya däck och nya American Racing-type fälgar.

 • Skick helhet:

  Av många ansedd som den snyggaste klassiska Camaro-modellen och dessutom i cabrioletversion i ett riktigt fint renoverat originalskick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2020-05-16
Ursprungsbesiktning: 2019-05-23 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2020-05-16
Senast godkända besiktning: 2019-05-23
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 1

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Göteborg

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Peter Sundfeldt / Shaun Major
+46 705-38 80 22 / +46 709-72 40 07
peter@bilwebauctions.se / shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-07-01.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG