Visa alla bilder

Moto Guzzi California JA V2/1064 cc — 2000

En lågmilad Moto Guzzi i ett mycket bra skick.

Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"En fin motorcykel där allt fungerar som det ska."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
45 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15640
GÄVLE
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Moto Guzzi California JA?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"En fin motorcykel där allt fungerar som det ska."

Beskrivning

Förste ägaren av denna Moto Guzzi hade inte körkort för vare sig bil eller motorcykel. Han föll pladask för den när han såg den hos Guzzi Center i Järfälla på vägen hem från jobbet. Han gick raka spåret in och köpte den och bad att få den levererad till sin villa cirka 15 kilometer därifrån och där stod den tills nuvarande ägare fick höra talas om denna Moto Guzzi av en tillfällighet. Han fick tag på dåvarande ägaren på en fredag och hämtade den på lördagen. Den hade då samma mätarställning som vid leveransen till villan. Nuvarande ägare köpte den av förste ägarens dödsbo och har hållit nere milen sedan dess och bara kört den vid fint väder. Detta är en mycket välvårdad motorcykel med inte många mil på mätaren. Den levereras besiktigad, nyservad och körklar.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2000/2000 
 • Första registreringsdatum
  2000-05-30 
 • Avläst mätarställning
  14198 km 
 • Kw / hk
  54 / 73 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Grå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går bra i motor och växlar som den ska.

 • Skick exteriör:

  Exteriören är i ett mycket fint skick med några små spår av brukande, se bilder.

 • Skick helhet:

  En Moto Guzzi i ett bra skick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2021-05-01
Ursprungsbesiktning: 2000-05-23 (typbes)
Datum i trafik första gången: 2000-05-30
Senast godkända besiktning: 2021-05-08
Besiktigad tom: 2023-05-31
Årsskatt: 180 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 4

Fakta om modellen

Moto Guzzi California JA tillverkas i Italien sedan 1971.

Den lanserades 1971 som en del av den första generationen av Moto Guzzi California-modellerna.

Den ursprungliga modellen hade en V-twin-motor på 757 cc och levererade 52 hästkrafter.

California modellen var utformad som en "cruiser" motorcykel med en avslappnad körställning, breda styren och fotpinnar som var placerade framåt.

Modellen kännetecknas av sin unika design med stora runda former och kromade detaljer.

Senare versioner av denna motorcykel var utrustade med större motorer inklusive en 1064 cc motor som levererade 75 hästkrafter.

Moto Guzzi California JA har blivit en kultmodell bland motorcykelentusiaster och samlare på grund av sin unika design och höga kvalitet och den har också använts av italienska polisen vilket har gjort dem till en symbol för motorcykelpolis över hela världen.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Gävle

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Nisse Brandt
+46 707 50 89 99
nisse@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-04-13.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG