Visa alla bilder

Jaguar XJ6 Sovereign 4,0 — 1990

Välvårdad och tidig nittiotals-Jaguar med en mekaniskt bra känsla. Förhållandevis låg körsträcka på drygt 16000 mil.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Ärligt och lätt brukat originalskick och märkesrepresentativ med några små ytrostanmärkningar."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
34 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13327
JÖRLANDA
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Jaguar XJ6 Sovereign?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Ärligt och lätt brukat originalskick och märkesrepresentativ med några små ytrostanmärkningar."

Beskrivning

Bilen kom från Tyskland till Sverige redan 1998 och brukades normalt fram till 2003. Därefter har den rullat drygt 1000 mil enligt uppgift, och har hela tiden haft sitt hem på västkusten norr om Göteborg med mindre ägarförflyttningar.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1990/1990 
 • Första registreringsdatum
  1998-11-25 
 • Avläst mätarställning
  160 830 km 
 • Kw / hk
  163 / 222 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Grå metallic 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bilens motor och låda känns mekaniskt bra, och att lära sig att leva med den Tysklandsimport-typiska immobilizern är en vanesak, men för ett skönt komfortbrukande är det rekommenderat att göra ett försök att avlägsna funktion och hårdvara.

 • Skick interiör:

  Skinninredingen är i ett trevligt och förhållandevis oslitet skick. På höger framsätes sittdyna har skinnet krusat sig lite av någon okänd anledning.

 • Skick exteriör:

  Originallack med några småskador/ytrostanmärkningar och ett par små rostbubblor på bakluckans bakkant. Höger framfälg saknar den lilla centrumkåpan.

 • Skick helhet:

  Ett använt och lagom inslitet skick, redo att ta steget från delbruksbil till helentusiastbil.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2017-10-18
Ursprungsbesiktning: 1998-11-25 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1998-11-30
Senast godkända besiktning: 2019-05-10
Besiktigad tom: -2021-04-30
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 4

Lagerort och visningsinfo

Endast bokad visning. För visning av fordonet kontakta handläggare:

Peter Sundfeldt
Mobil: 0705-388022
peter@bilwebauctions.se

Hämtning

När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan boka tid för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG