Visa alla bilder
Visa film

Lincoln Navigator 5,4 V8 — 2000

Lyxkryssare och allroundfordon i samma paket. På Lincoln Navigator sparade man inte på varken det praktiska eller extravaganta.

Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Praktisk lyxmodell i bruksskick."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
26 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15585
KARLSBORG
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Praktisk lyxmodell i bruksskick."

Beskrivning

Denna lyxmodell såldes inte ny i Sverige. Den här bilen är importerad 2007 och har haft två tidigare ägare i landet. Motorn är 5,4 liters V8 Intech DOHC på 305 hk med fyrväxlad 4R100 automatlåda och fyrhjulsdrift. Dragkrok.

Servicebok och instruktionsbok saknas.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  2000/2000 
 • Första registreringsdatum
  2009-03-03 
 • Avläst mätarställning
  155551 miles 
 • Kw / hk
  224 / 305 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Mörkgrön 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Utrustningslistan är omfattande och några detaljer som sticker ut är att bilen har elektriskt ställbara pedaler, luftfjädrad nivåreglering som automatiskt höjer bilen när lågväxel används, en CD-växlare samt bakre sidorutor som kan ställas på glänt och manövreras elektriskt från förarplatsen. Allt fungerar tillfredsställande och mätarställningen visar 155551.8 miles, vilket motsvarar ungefär 26 000 mil.

 • Skick interiör:

  Här går allting i fylligt gräddgult. Slitage får sägas normalt för ålder och mil. Förarsätet har spruckit på ett ställe övrigt skinn fram och bak i gott skick. Ratt har slitage på läderytan men inget onormalt. Innertak fint och helt med några fläckar mattor likaså. Tredje baksäte finns. Backspegeln sitter limmad i vindrutan och har ramlat ner, skall åtgärdas innan avhämtning. Tätningslist på bagageluckan sitter lite löst.

 • Skick exteriör:

  Förhållandevis välhållen bil utan några större anmärkningar, dock med några repor och stenskott synliga. Kofångaren bak har en mindre påkörningsskada och undersidan av bilen ser bra ut för dess ålder och användning. Det finns dock vissa tecken på begynnande rost vid dörrarnas nederkant. Vid fototillfället saknas två navkåpor på bilen, men dessa finns och medföljer.

 • Skick helhet:

  Robust bil med hög komfort i ett gott bruksskick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2023-01-30
Ursprungsbesiktning: 2007-06-08 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2009-03-03 (000101)
Senast godkända besiktning: 2023-02-08
Besiktigad tom: 2024-03-31
Årsskatt: 4981 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 2

Fakta om modellen

Lincoln Navigator är en lyx-SUV som introducerades av den amerikanska biltillverkaren Lincoln år 1998. Den första modellen tillverkades för 1998 års modellår, och den första generationen av Navigator tillverkades från 1998 till 2002.

År 2000 var Navigator mitt i sin första generation och fortfarande mycket populär bland lyx-SUV-köpare. Lincoln hade gjort några mindre förbättringar på 2000 års modell, vilket gjorde bilen ännu mer eftertraktad.

Navigator kombinerade en imponerande kraft och prestanda med en lyxig känsla och hög säkerhet. Den var känd för sin komfort och dess imponerande dragkapacitet. Med en kraftfull V8-motor och en otrolig körupplevelse var Navigator en imponerande bil som passade för både stad och landsväg.

En klassisk lyx-SUV och en imponerande bil som fortfarande imponerar med sin eleganta design och höga prestanda.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Karlsborg

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Mårten Carlsson
+46 734 17 49 90
marten@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-03-30.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG