Visa alla bilder

Volvo C70 2.4T Cabriolet — 2000

Svensk sommarbil med lågt miltal. Körklar cabriolet i bra skick!

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Jag har själv inte testat denna bil men den ger ett mycket fint intryck. Mätarställning är i miles så bilen har rullat ca 9500 mil. Levereras nybesiktigad."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
46 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14667
VISBY
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Volvo C70 2.4T Cabriolet?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Jag har själv inte testat denna bil men den ger ett mycket fint intryck. Mätarställning är i miles så bilen har rullat ca 9500 mil. Levereras nybesiktigad."

Beskrivning

Bilen kom till Sverige från USA 2008 och har sedan dess använts sparsamt. På senare tid har den varit avställd vintertid.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2000/2000 
 • Första registreringsdatum
  2008-05-05 
 • Avläst mätarställning
  59000 miles 
 • Kw / hk
  140 / 190 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 5-vxl 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bilen är inte testad av BWA men enligt säljaren ska allt fungera och bilen går fint.

 • Skick interiör:

  Original inredning i bra skick, slitage finns på förar och passagerarsätet. Då det är skinnklädsel blir det förmodligen bättre om man smörjer och rengör dessa.

 • Skick exteriör:

  Fin originallack med få bruksspår, fälgar och däck i bra skick.

 • Skick helhet:

  Snygg svensk cabriolet som blir besiktigad och körklar inför sommarens turer.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2018-09-18
Ursprungsbesiktning: 2008-04-29 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2008-05-05
Senast godkända besiktning: 2017-09-22
Besiktigad tom: 2018-11-30
Årsskatt: 2841 Kr
Körförbud: Ja
Antal ägare: 5

Fakta om modellen

Volvo C70 är en fyrsitsig cabriolet och coupé som byggdes mellan 1996 och 2013. Modellen konkurrerar på begagnatmarknaden med bilar som Audi A4 Cabriolet, BMW 3-serie Cabriolet och Volkswagen Eos med flera. Den första generationen lanserades 1996 på Paris bilsalong och byggdes fram till 2005.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Visby

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-04-07.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG