Visa alla bilder

Rover 620ti 2,0 — 1998

Lyxig engelskman med få mil i fint skick, körklar och välutrustad. Snabb Rover med en pigg turbomotor på 200 hk.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Ej testad av mig men ger ett gott och välutrustat intryck."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
10 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14668
VISBY
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Rover 620ti 2,0?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Ej testad av mig men ger ett gott och välutrustat intryck."

Beskrivning

Denna Rover har rullat på Gotland sedan 2002 och klarat sig fint från rostangrepp på saltfria vägar. Det är en lågmilare som endast rullat 10700 mil. Senaste ägaren har ägt den sedan 2016.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1998/1998 
 • Första registreringsdatum
  1998-11-06 
 • Avläst mätarställning
  107000 km 
 • Kw / hk
  147 / 200 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Gul 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Ej testad av BWA men skall enligt säljaren fungera utan anmärkning.

 • Skick interiör:

  Originalinredning i ljust skinn, ser bra ut utan några direkta skador.

 • Skick exteriör:

  Originallack som ser bra ut, finns en skada vänster fram. Däck och fälgar i fint skick.

 • Skick helhet:

  Ovanlig engelsman på svenska vägar, här en körklar bil med en hel del utrustning så som skinnklädsel, sollucka, elhissar, stereo, dragkrok mm.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2015-09-19
Ursprungsbesiktning: 1998-03-02 (EEG)
Datum i trafik första gången: 1998-11-06
Senast godkända besiktning: 2021-03-31
Besiktigad tom: 2022-05-31
Årsskatt: 2199 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 12

Fakta om modellen

Rover 600 var en större sedanmodell som presenterades 1993. Modellen utvecklades i samarbete med Honda och byggde till stor del på teknik från Accordserien. Den ersatte Rover/Austin Montego och ersattes 1999 av Rover 75. Utrustningen på 600-serien var relativt god och priserna låga. För att särskilja modellen från Honda Accord hade den unika strålkastar- och baklyktearrangemang, liksom kromad grill och träinläggningar i instrumentpanelen för att knyta an till den engelska bilbyggartraditionen. Tre bensinmotorer på mellan 1,8 och 2,3 liter erbjöds, liksom en turbodieselversion (på vissa marknader) på 2,0 liters slagvolym.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Visby

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-04-07.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG