Visa alla bilder

Mercedes-Benz 280 CE — 1980

Trevlig svensksåld 80-tals coupé som behöver snyggas till.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Bilen går bra men behöver en ny lack, nya gummilister samt lagas interiörmässigt för att bli riktigt fin. Är besiktigad och körklar."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
43 500SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13940
HAVDHEM/GOTLAND
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Mercedes-Benz 280 CE?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Bilen går bra men behöver en ny lack, nya gummilister samt lagas interiörmässigt för att bli riktigt fin. Är besiktigad och körklar."

Beskrivning

Bilen kom till Gotland på 90-talet och har körts sparsamt här sedan dess. Den lackerades för ett 20-tal år sedan och den lacken har inte hållt bra utan behöver göras om. Nuvarande ägare anser inte att han har tid med det så han väljer att sälja den vidare.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1980/1980 
 • Första registreringsdatum
  1980-04-03 
 • Avläst mätarställning
  205120 km 
 • Kw / hk
  115 / 156 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Ljusbrun 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går bra, växlar fint. Är genomgången maskinellt för några år sedan.

 • Skick interiör:

  Inredning i bruksskick, säten som är spruckna och sömmar har gått upp. Behöver en rekond samt utbyte av en del plastpaneler som har spruckit.

 • Skick exteriör:

  En äldre omlackering på delar av bilen som inte håller måttet, behöver ny lack för att bli bra. Vettiga fälgar och krom.

 • Skick helhet:

  Snygg Merca coupé som är väl värd att göra iordning då dessa ökar i popularitet varje år.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2010-04-10
Ursprungsbesiktning: 1980-04-03 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1980-04-03
Senast godkända besiktning: 2020-04-21
Besiktigad tom:- 2022-04-30
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 10

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Havdhem/Gotland

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-09-30.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG