Visa alla bilder
Visa film

Husqvarna Rödqvarna Modell 31 120cc — 1955

Mycket vackert originalskick, endast två ägare och en patina som förför.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Som en patinerad hoj ska vara; väl fungerande med ett yttre som berättar en historia."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
28 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14650
SANDARED
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Som en patinerad hoj ska vara; väl fungerande med ett yttre som berättar en historia."

Beskrivning

Den såldes ny till en man i Dannike utanför Borås 1955 som körde hojen till mitten av sextiotalet. Den ställdes då undanm torrt och varmt, återregistrerades 2018 och fick komma ut vägarna igen med sin gamla länsbokstavsskylt snyggt och intakt monterad i fronten.

Med två nya däck, bra bromsar och en frisk motor är en fröjd att köra. Framskärmen behöver skruvas fast och justeras lite, det är det knirkiga ljudet man hör på filmsnutten.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1955/1955 
 • Första registreringsdatum
  2018-06-11 
 • Avläst mätarställning
   
 • Kw / hk
  4 / 5 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Läder 
 • Färg
  Mörkröd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Lättstartad och rolig att köra när man kört in sig på fotbroms till vänster och på växelpedalens lägen. Tänk om och tänk rätt.

 • Skick exteriör:

  Vacker originallack med alla små märken och slitage som berättar en historia. Inget behöver åtgärdas, kör och var stolt. Snygg sadel och bra handtag.

 • Skick helhet:

  Härlig hoj för charmiga träff- och sommarturer till ett vettigt pris. Lätt att underhålla och sköta om.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2019-11-14
Ursprungsbesiktning: 2018-06-08 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2018-06-11
Senast godkända besiktning: 2018-06-15
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 2

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Sandared

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Classic Car Depot
Shaun Major
+46 709 724007
shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-04-07.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG