Visa alla bilder
Visa film

Ford Mustang Fastback V8 302 — 1969

Härlig Mustang Fastback som är klonad till Mach I utförande, går mycket bra och är fin att köra.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Bilen har en äldre renovering som klarat sig bra, motorn är nyligen utbytt så den går fint. Har förmodligen rullat ca 20000 mil. Ser inga direkta åtgärder som krävs utan bilen är besiktigad för alltid och körklar."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
295 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14606
KÄVLINGE
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Ford Mustang Fastback?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Bilen har en äldre renovering som klarat sig bra, motorn är nyligen utbytt så den går fint. Har förmodligen rullat ca 20000 mil. Ser inga direkta åtgärder som krävs utan bilen är besiktigad för alltid och körklar."

Beskrivning

Bilen kom till nuvarande ägare 2008 då den importerades från USA. Hon har kört med den sparsamt sommartid och skött den väl. Motorn byttes nyligen till en original Ford V8 302 på 184 hk. Då det finns flera olika intressen så känner hon att tiden inte räcker till utan vill att någon entusiast tar över denna fina Mustang.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1969/1969 
 • Första registreringsdatum
  2008-10-10 
 • Avläst mätarställning
  20365 miles 
 • Kw / hk
  135 / 184 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Svart vinyl 
 • Färg
  Mörkgrön 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Motorn nyligen bytt till en 302:a, fungerar klanderfritt. Övrig mekanik är genomsedd och fungerar utmärkt

 • Skick interiör:

  Fin inredning som endast behöver en rekond för att bli i toppskick.

 • Skick exteriör:

  En äldre renovering som har hållt sig bra finns några få lack blåsor på huv och vänster framskärm. Bra krom, fina originalfälgar och däck.

 • Skick helhet:

  En klassisk 60-tals Mustang klonad till MACH 1 som är besiktigad för alltid och i ett bra körklart skick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2018-05-17
Ursprungsbesiktning: 2008-09-25 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2008-10-10
Senast godkända besiktning: 2018-05-24
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 1

Fakta om modellen

1969
Mustangen var nu större än föregående år. Detta är den enda årsmodellen med fyra runda strålkastare och fick nu ett mer klassiskt muskelbilsutseende. Ford började detta år satsa på tävling och introducerade prestandamodellerna Boss 302 och Boss 429 som båda har helt unika motorer.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Kävlinge

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-04-07.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG