Visa alla bilder
Visa film

Honda Goldwing LTD 1200cc — 1985

En noggrant underhållen motorcykel som är redo att köras!

Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Om du letar efter en Goldwing som har underhållits exceptionellt är denna motorcykel det perfekta valet. Den har nyligen genomgått en olje- och filterbyte, och fått en ny generator och startmotor."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
29 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
16812
VÅRGÅRDA
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Honda Goldwing LTD ?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Om du letar efter en Goldwing som har underhållits exceptionellt är denna motorcykel det perfekta valet. Den har nyligen genomgått en olje- och filterbyte, och fått en ny generator och startmotor."

Beskrivning

Denna Honda Goldwing Limited Edition, med en 1200cc motor med insprutning, representerar den tredje delen i dess släktlinje. 5,372 LTD-modeller producerades för att fira ett decennium av Hondas produktion i USA. En känd Honda-entusiast i Tyskland importerade denna motorcykel, och 1996 förde dess nuvarande ägare den till Sverige. Här har den varit älskad i 28 år, deltagit i otaliga sommarresor samtidigt som den noggrant underhållits i ett nyskick. Med funktioner långt före sin tid var denna modell lik en rymdfarkost jämfört med sina konkurrenter, och stoltserade med lyxiga bekvämligheter såsom farthållare, en automatisk nivåjusterande bakfjädring, en elektronisk trippdator, ett ljudsystem med fyra högtalare och ett banbrytande dubbelbromssystem som påminner om tidig ABS-teknologi.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1985/1985 
 • Första registreringsdatum
  1996-06-03 
 • Avläst mätarställning
  81425 miles 
 • Kw / hk
  69 / 94 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Läder 
 • Färg
  Guld 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  En nyckelfärdig hoj som startar direkt med en mjukt gående motor. Besiktigad till den 30 april 2024.

 • Skick interiör:

  Endast normalt slitage.

 • Skick exteriör:

  Motorcykeln är överlag i gott skick utan några större skador, endast några mindre repor och färgskador från normal användning. Ett kromat sidoluftintag visar tecken på oxidation, som detaljerat visas i de bifogade bilderna. Med mycket kromdetaljer kommer lite polering och rengöring att få den att se exceptionellt fin ut.

 • Skick helhet:

  En toppmodell från 80-talet, fullt utrustad med alla tillgängliga options. Väl underhållen och har använts regelbundet vilket gör den till en perfekt hoj som är redo att njutas av.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2022-04-28
Ursprungsbesiktning: 1996-05-21 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1996-06-03
Senast godkända besiktning: 2022-04-29
Besiktigad tom: 2024-04-30
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 1

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Vårgårda

Kontakta besiktningsman/handläggare för att boka en tid för visning:

Shaun Major
+46 709-72 40 07
shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2024-03-21.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG