Visa alla bilder
Visa film

Opel Kadett GLS Berlina 1.3 — 1984

En svensksåld Opel Kadett GLS som bäst kan beskrivas som en sann överlevare.

Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Bilen fungerar bra i motor, växellåda och bromsar. Väl underhållen och kamrem byttes 2016. Kräver endast kosmetiska reparationer. Besiktigad t.o.m. april 2023 och redo att köras hem."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
15 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15642
SANDARED
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Opel Kadett GLS Berlina?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Bilen fungerar bra i motor, växellåda och bromsar. Väl underhållen och kamrem byttes 2016. Kräver endast kosmetiska reparationer. Besiktigad t.o.m. april 2023 och redo att köras hem."

Beskrivning

Familjen ärvde bilen och har nu valt att sälja den eftersom den används allt för sällan. Bilen har servats och reparerats av en bekant till familjen som bor i närheten. Interiören är ren och prydlig. Slitna sätesöverdrag sitter på och klädseln under som är i grå textil verkar vara i bra skick. Lösa dörrhögtalare. Utsidan behöver en del kosmetiskt arbete, främst på hjulhusen och dörrarnas nedre del. Några lackbättringar kan också behövas (se bilder).

En fantastisk bil för någon som skall köpa en första klassisk bil. Nuvarande mätarställning är 37743 km, men denna går runt vid 10 000 mil och den totala körsträckan är troligen 137 743 km.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1984/1984 
 • Första registreringsdatum
  1985-01-22 
 • Avläst mätarställning
  37743 km 
 • Kw / hk
  66 / 90 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Vit 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bilen fungerar fint och är besiktigad fram till april 2023. Den behöver bara en bra service/genomgång innan den brukas. Inga större tekniska reparationer behöver göras.

 • Skick interiör:

  Ren, prydlig och komplett. Något slitna sätesöverdrag från 1980-talet och lösa dörrhögtalare, men den ursprungliga grå textilen ser ut att vara i bra skick.

 • Skick exteriör:

  Rost på bakre hjulhusen och dörrarna kräver viss åtgärd, men andra rostfläckar runt fram- och bakrutor är lätt att åtgärda. Lacken är generellt i bra skick, men den behöver en bra polering och några bättringar.

 • Skick helhet:

  Dessa bilar är otroligt pålitliga och enkla att reparera, och det kosmetiska arbetet kan slutföras med tiden. Få bara ut den på vägen och njut.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2022-10-14
Ursprungsbesiktning: 1984-10-11 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1985-01-22
Senast godkända besiktning: 2021-04-27
Besiktigad tom: 2023-04-30
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 8

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Sandared

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Classic Car Depot
Shaun Major
+46 709 724007
shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-03-16.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG