Visa alla bilder
Visa film

Chevrolet 3800 Lastbil 216cui — 1950

Rejäl veteranlastbil av klassisk amerikanskt modell. Renoverad och sparsamt använd.

Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Ett fint helhetsintryck av en ovanlig veteran med en stor dos pondus."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
98 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15667
ORUST
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Chevrolet 3800 Lastbil?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Ett fint helhetsintryck av en ovanlig veteran med en stor dos pondus."

Beskrivning

3800 var Chevrolets mellanklassbil med en lastvikt på drygt 1850 kilo. Det här exemplaret importerades från Tennessee 2019 och genomgick sedan en renovering. Registrerad som Tung lastbil (N2), C-kort krävs.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1950/1950 
 • Första registreringsdatum
  2019-07-16 
 • Avläst mätarställning
   
 • Kw / hk
  63 / 86 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Galon 
 • Färg
  Grön 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Chassi och motor känns fräscht och problemfritt. Vid renoveringen fick motorn nya kolvringar, vevlager och topplocket en översyn. Det mesta av kablaget är utbytt mot modernt men originalliknande. Konverterad till 12 volt och blinkers är eftermonterade.

  Startar lätt och går mycket fint, med reservation för något litet ljud från grenrör/avgasrör.

 • Skick interiör:

  Fin och komplett inuti. Det här var enkla robusta fordon och inte mycket krut lades på finess och finlir. Säte mycket fint klätt i galon, matta i textil på golvet av senare datum (original var heltäckande gummimatta) med lite slitage vid pedaler.

 • Skick exteriör:

  Omlackerad 2019 i en standard som ser bra ut, men inte perfekt. Plåt, grill och kofångare är i mycket gott och oskadat skick. Mycket prydligt chassi och underrede. Flak mycket fint i ordning och av originaltyp. Däck i fint skick och extra bakhjul för singelmontage (vanligt för vinterbruk) finns.

 • Skick helhet:

  Robust och rejäl bil i mycket bra skick, startar lätt och går väldigt fint.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2019-07-16
Ursprungsbesiktning: 2019-06-26 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2019-07-16 (500101)
Senast godkända besiktning: 2019-06-26
Besiktningsbefriad: Ja
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 1

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Orust

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Mårten Carlsson
+46 734 17 49 90
marten@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-03-16.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG