Visa alla bilder

Opel Kadett 1,0 Coupé — 1965

Körklar Gotlandsbil i unikt originalskick.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Sällan man ser en 60-tals Opel i detta originalskick. Bilen går fint och är körklar. Behöver bara tvättas och städas ur för att bli riktigt fin."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
65 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14546
STÅNGA GOTLAND
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Opel Kadett 1,0 Coupé?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Sällan man ser en 60-tals Opel i detta originalskick. Bilen går fint och är körklar. Behöver bara tvättas och städas ur för att bli riktigt fin."

Beskrivning

Bilen ska ha körts av noggranna ägare som har varit rädda om den. Enligt uppgift ska den alltid ha stått i garage och är därför inte solblekt. Alla besiktningshandlingar medföljer och uppskattningsvis så har den rullat 14400 mil (mätaren går runt vid 10000 mil)

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1965/1965 
 • Första registreringsdatum
  1965-05-25 
 • Avläst mätarställning
  43970 km 
 • Kw / hk
  35 / 48 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Galon 
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Startar och går bra, bromsar och koppling fungerar fint.

 • Skick interiör:

  Mycket fin och hel original inredning, endast fuktskador i klädseln runt rutorna.

 • Skick exteriör:

  Fantastiskt fin originallack, bra krom och hjul.

 • Skick helhet:

  En otroligt fin Kadett som har överlevt de annars kända rostproblem som dessa bilar hade. Den är körklar och färdig för sommarens entusiast turer.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2001-08-27
Ursprungsbesiktning: 1965-05-25 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1965-05-25
Senast godkända besiktning: 2022-01-31
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 4

Fakta om modellen

Kadett A var en liten konventionell tvådörrars bil, med 1000 cc fyrcylindrig motor på 40 hk (senare 48 hk) och bakhjulsdrift. Framfjädringen sköttes av tvärställda bladfjädrar, medan bakaxeln hölls av längsgående bladfjädrar. En kombiversion tillkom, och senare även en kupémodell. Karossdesignen präglades av det fyrkantiga formspråk som kännetecknade Opel i början och mitten av 1960-talet.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Stånga Gotland

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-03-24.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG