Visa alla bilder

Mercedes-Benz CLK 200 Kompressor Avantgarde — 2006

Pedantskött bil originalskick, som bara gått 7000 mil. Utrustad med sportpaket, helläderlädsel och automatlåda. Inga skador och inte vinterkörd gör den till en sällsynt fin hobbybil.

Michael Luft
Värderingsman
Skicka E-post meddelande

"Inga anmärkningar på kaross och inredning. Nyservad och nybesiktigad."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
85 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14569
ÅRJÄNG
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Mercedes-Benz CLK 200 Kompressor?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Michael Luft
Förordnad värderingsman museum och samlare
Skicka E-post meddelande

"Inga anmärkningar på kaross och inredning. Nyservad och nybesiktigad."

Beskrivning

Denna bil säljs för dödsbo. Ägaren som var stor Mercedesentusiast som hade bilen som andrabil, för utflykter och finåkning. Barnen berättade att pappan haft mer än 25 nya Mercedes sedan 1960 talet. Bilen har haft sin hemvist i Värmland, i Årjäng, sedan 2014. Den är svensksåld och uttagen i Stockholm mars månad 2007. Enligt uppgift var den visningsbil hos MB i Stockholm i elva månader innan den såldes. Sportpaketet innebär bland annat finare fälgar och spoiler samt tröskelkjolar och sportstolar. Avantgarde utförande gav bland annat finare inredning, alla elfunktioner som standard och helläderklädsel. Med 163 hästars kompressormatad motor går bilen bekvämt och är lättkörd och pigg, särskilt när man behöver lite extra kraft. Bilen har aldrig varit skadad, repad eller omlackad. Inga anmärkningar.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2006/2006 
 • Första registreringsdatum
  2007-03-20 
 • Avläst mätarställning
  72909 km 
 • Kw / hk
  120 / 163 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  helläder 
 • Färg
  Silver 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Fullservad, och senast innan den ställdes undan för vinterförvaring.

 • Skick interiör:

  Hel och fin interiör, ser ut som den knappt är använd. tack vare på Mercedes-kvalitét och varsam ägare.

 • Skick exteriör:

  Hel och fin kaross och felfri lack. Endast några enstaka mindre stenskott går att hitta. Några smårepor på en fälgkant kan skönjas också om man tittar riktigt noga.

 • Skick helhet:

  Attraktiv coupémodell i bästa samlarskick och också jättefin bil att köra. Kommer att stiga i värde kommande år.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2020-08-29
Ursprungsbesiktning: 2006-04-24 (EEG)
Datum i trafik första gången: 2007-03-20
Senast godkända besiktning: 2020-08-07
Besiktigad tom: 2021-10-31
Årsskatt: 2472 Kr
Körförbud: Ja
Antal ägare: 10

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Årjäng

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Michael Luft
+46 708-20 21 13
michael@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-03-24.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG