Visa alla bilder

Vauxhall Victor Super 1.5 — 1963

Engelsman i fint orenoverat originalskick.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Denna bil är i mycket gott skick både utseendemässigt och mekaniskt, har aldrig varit rostig eller omlackerad. Vad jag kan bedöma så behövs inget göras vid denna mer än normalt underhåll och varsamt brukande.
Denna bilen var med på påskauktionen och måste av olika anledningar säljas om."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
65 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13368
SÖLVESBORG
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Denna bil är i mycket gott skick både utseendemässigt och mekaniskt, har aldrig varit rostig eller omlackerad. Vad jag kan bedöma så behövs inget göras vid denna mer än normalt underhåll och varsamt brukande.
Denna bilen var med på påskauktionen och måste av olika anledningar säljas om."

Beskrivning

Bilen köptes ny sommaren 1963 av en man i Västerås. Han var från dag ett mycket rädd om den och den kördes bara sparsamt sommartid. Vintertid fick bilen stå i garaget och han körde moped till jobbet.

Vid hans bortgång 2006 så ärvde dottern bilen men hon använde inte den utan sålde vidare till entusiast som använde den sommartid fram till 2018 då nuvarande ägare köpte den.

Han har servat och gått igenom bilen för att få den i toppskick.
Då det finns flera bilar i samlingen som behöver omvårdnad så väljer han att avyttra detta fina exemplar som bra har gått 8720 mil.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1963/1963 
 • Första registreringsdatum
  1963-01-01 
 • Avläst mätarställning
  87200 km 
 • Kw / hk
  37 / 50 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 3 vxl 
 • Klädsel
  Röd 
 • Färg
  Grå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går fint, allt fungerar är nyligen servad.

 • Skick interiör:

  Inredning i absolut toppskick, ytterst få bruksspår. Ovanlig detalj är en Vauxhall originalradio.

 • Skick exteriör:

  Originallack i mycket fint skick, endast få bruksspår. Fin i krom och övriga detaljer.

 • Skick helhet:

  En härlig representant för det Engelska 60-talet, körklar och besiktigad för alltid.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2018-03-16
Ursprungsbesiktning: 963-01-01 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1963-01-01
Senast godkända besiktning: 2017-05-04
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 4

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Sölvesborg

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-05-20.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG