Visa alla bilder

Land Rover 88 Pickup 4X4 2,3D — 1966

Klassisk svensksåld Land Rover som behöver renoveras.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Ett objekt som vad jag kan se är komplett men kräver en del jobb, motor och originalfälgar finns som följer med detta objekt.
Denna bil såldes på premiärauktionen men högste budgivare hade tyvärr inte möjlighet att fullfölja köpet varför den bjuds ut igen."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
7 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13272
RONNEBY
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Land Rover 88 Pickup 4X4?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Ett objekt som vad jag kan se är komplett men kräver en del jobb, motor och originalfälgar finns som följer med detta objekt.
Denna bil såldes på premiärauktionen men högste budgivare hade tyvärr inte möjlighet att fullfölja köpet varför den bjuds ut igen."

Beskrivning

Nuvarande ägare fick överta denna bil för ett tiotal år sedan med ambition att renovera. Tiden räcker inte till varför han väljer att sälja den vidare.
Bilen har förvarats inomhus tills för några månader sedan och har klarat sig vettigt från rost.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1966/1966 
 • Första registreringsdatum
  1966-01-01 
 • Avläst mätarställning
  102550 km 
 • Kw / hk
  46 / 63 
 • Drivmedel
  Diesel 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Galon 
 • Färg
  Gul 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Har stått i många år behöver total genomgång, motor med okänt skick medföljer. Mätarställning osäker då den har slagit om.

 • Skick interiör:

  För renovering, detaljer kan saknas

 • Skick exteriör:

  Karossen fin utan större skador, behöver ny lack. Originalhjul med fina däck medföljer. Trippeldrag.

 • Skick helhet:

  En trevlig bruks/entusiastbil som efter en renovering kommer att glädja under många år.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 1998-01-29
Ursprungsbesiktning: 1966-06-16 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1966-01-01
Senast godkända besiktning: 1994-09-09
Besiktigad tom: - 1996-09-30
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 15

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Ronneby

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-05-18.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG