Visa alla bilder

Jaguar XJ8 3.2 V8 Högerstyrd — 1998

En klassisk Jaguar i modernt utförande som går underbart, i mycket fint skick.

Johan Ålander
Värderingsman
Skicka E-post meddelande

"En högerstyrd Jaguar i ett mycket bra skick med fullstämplad servicebok."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
55 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13588
LINKÖPING
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Jaguar XJ8?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Johan Ålander
Värderingsman
Skicka E-post meddelande

"En högerstyrd Jaguar i ett mycket bra skick med fullstämplad servicebok."

Beskrivning

Går mycket tyst och bekvämt. I 100 km/h kan du höra minutvisaren på den analoga klockan ticka. Alla instruktionsböcker medföljer (nyskick).

V8 på 3,2 liter och 286hk
5-växlad automatlåda från ZF med sportläge.

Utrustning:
ABS och antisladdsystem, farthållare, ACC som kyler mycket bra, airbag förare och passagerare, automatiskt halvljus, automatiskt avbländbar backspegel,förvaringsfack för solglasögon i taket, läslampor i baksätet, stereo med 8 högtalare och CD-växlare i bakluckan och automatisk antenn. Två omgångar nycklar med fjärrkontroll. Dessutom en "valet-key" som inte låser upp handskfack och baklucka. Dessa kan låsas med en knapp på panelen men inte låsas upp med denna nyckel om bilen lämnas på en parkeringsplats av amerikansk modell.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1998/1998 
 • Första registreringsdatum
  2015-05-25 
 • Avläst mätarställning
  C:a 115000 km 
 • Kw / hk
  174 / 237 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat/5-vxl 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Rödmetallic 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bra skick. Går bra i motor och transmission.

 • Skick interiör:

  Mycket bra skick.

 • Skick exteriör:

  Mycket fint skick. Någon mindre repa.

 • Skick helhet:

  En bil i ett mycket bra lågmilat skick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2020-10-18
Ursprungsbesiktning: 2015-05-25 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2019-03-19
Senast godkända besiktning: 2020-10-20
Besiktigad tom: - 2021-12-31
Årsskatt: 3055 kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 1

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Linköping

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Johan Ålander
+46 705-80 91 17
johan@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-05-18.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG