Visa alla bilder

Zündapp KS 125 — 1971

Nyrenoverad Zündapp 125cc i toppskick! Clip-on-styre för en café racer-look.

Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Har genomgått en grundlig renovering, inklusive både motor & växellåda. Den är lätt starta och går fint."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
90 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15742
SANDARED
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Zündapp KS 125?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Har genomgått en grundlig renovering, inklusive både motor & växellåda. Den är lätt starta och går fint."

Beskrivning

Den här cykeln började sitt liv som en 518-20 KS100 och registrerades första gången 1971. Den nuvarande ägaren förvärvade den 2010 och omvandlade den till dess nuvarande slående design. Den har nu en motor på 125 kubik från 1976, med motornummer 651932 och en ramnummer på 6082245. Monteringen av clip-on styre krävde installation av ytterligare en strålkastarhållare. Efter en renovering lackades cykeln professionellt i Arizona Gold, vilket resulterade i finish som verkligen glänser i solljuset. Kromet är blankt och felfritt, endast några mindre märken på avgassystem. Efter renoveringen har ägaren kört endast några hundra kilometer, så vissa mindre justeringar kan vara nödvändiga.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1971/1971 
 • Första registreringsdatum
  2005-08-12 
 • Avläst mätarställning
  33697 
 • Kw / hk
  7 / 10 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Vinyl 
 • Färg
  Arizona Guld 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Utmärkt skick.

 • Skick exteriör:

  Professionell omlackering och helt skadefri. Det finns inga bucklor eller repor på tanken eller stänkskärmarna. Kromarbete i utmärkt skick. Fina hjul och nya däck. Litet märke och buckla på avgasröret, men det påverkar inte det övergripande utseendet.

 • Skick helhet:

  Utmärkande design och fläckfritt skick som väcker mycket uppmärksamhet. Redo att njutas av!

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2008-12-15
Ursprungsbesiktning: 2005-08-09 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2005-08-12 (711012)
Senast godkända besiktning: 2008-05-19
Besiktigad tom: 2010-05-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 3

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Sandared

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Classic Car Depot
Shaun Major
+46 709 724007
shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-06-08.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG