Visa alla bilder
Visa film

Volkswagen Typ2 T3 Pickup Dubbelhytt 112i — 1987

Trevlig Doka (Doppelkabine) som bara gått 5900 mil, garanterat. Nybesiktigad och körklar. Har stått undanställd några är. Bra bruksskick.

Michael Luft
Värderingsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Går fint med stora 112 Hkr wasserboxermotorn. Som ny invändigt. Lite ytrost och sliten lack på utsidan."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
80 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15948
ÅMÅL
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Volkswagen Typ2 T3 Pickup?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Michael Luft
Förordnad värderingsman museum och samlare
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Går fint med stora 112 Hkr wasserboxermotorn. Som ny invändigt. Lite ytrost och sliten lack på utsidan."

Beskrivning

Denna bil har bara haft två ägare. Första var en lantbrukare från Arvika som hade bilen till 2014 och körde 5800 mil. Andra ägaren VW-samlare från Göteborg som bara kört några hundra mil. Bilen har nu tagits fram och startats upp. Den var nyservad när den ställdes undan. Den kördes till Bilprovningen i början av maj och godkändes utan anmärkning. Invändig ser bilen ut nästan som ny och har en mycket rymlig hytt. Inga anmärkningar. Tekniskt sett så går den fint. Starkaste motorn, med bra drag, faktiskt riktigt pigg.
Utvändigt är bilen i orört originalskick, med originallack, men några äldre spraybättringar. Bilen är lite matt i lacken och har ytrost på vissa kanter och spalter, men inga allvarliga rostagrepp. Skulle dock behöva en ny lackering för att bli riktigt fin.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1987/1987 
 • Första registreringsdatum
  1987-02-19 
 • Avläst mätarställning
  59054 km 
 • Kw / hk
  82 / 111 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Blå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Startar direkt och är fin att köra. Behöver dock en service då den stått avställd i nio år.

 • Skick interiör:

  Fin välhållen originalinredning, se bilderna. Bilen har alltid haft överdragsklädsel varför originaklädseln är i bästa skick.

 • Skick exteriör:

  Sliten lack men hel och fin för övrigt. OK som den är men också bra utgångsläge för att återställa till nära nyskick.

 • Skick helhet:

  Lågmilare som skulle bli som ny med en ny lack. Övrigt i fint, normalt skick. handlingar finns och mätarställningen garanteras. Frågor samt visning hos Fahlke Classic Cars i Åmål efter tidsbokning på tel 076102206.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2013-12-22
Ursprungsbesiktning: 1987-02-05 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1987-02-19
Senast godkända besiktning: 2013-04-16
Besiktigad tom: 2014-04-30
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 2

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Åmål

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Michael Luft
+46 708-20 21 13
michael@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-06-08.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG