Visa alla bilder
Visa film

Smart City Cabrio — 2001

Första årsmodellen av SMART Cabriolet, välservat exemplar i fint skick som endast haft 2 ägare.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Bilen är i mycket fint skick och har fullt ifylld service bok. Går bra och ger ett gott intryck. Besiktigad till 2024-07-31."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
36 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15974
ÄLMHULT
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Smart City Cabrio?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Bilen är i mycket fint skick och har fullt ifylld service bok. Går bra och ger ett gott intryck. Besiktigad till 2024-07-31."

Beskrivning

Bilen har bara haft 2 ägare, en god vän till nuvarande ägare som är bosatt i Tyskland köpte den ny. 2019 köpte nuvarande ägare den och registrerade in den i Sverige. Har använts mycket sparsamt så därför väljer han att sälja den vidare.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2001/2001 
 • Första registreringsdatum
  2019-06-05 
 • Avläst mätarställning
  67174 Km 
 • Kw / hk
  40 / 54 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går bra och allt fungerar klanderfritt, fulltecknad servicebok medföljer.

 • Skick interiör:

  Interiör i mycket fint skick som inte har några skador.

 • Skick exteriör:

  Lack i toppskick, finns bara en liten repa på handtaget på bagageluckan. Fin och hel el-sufflett som fungerar bra. Lättmetallfälgar och däck utan anmärkning.

 • Skick helhet:

  Härlig sommarbil, smidig att köra. Rolig cabriolet att njuta av i solskenet.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2023-05-11
Ursprungsbesiktning: 2019-05-21 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2019-06-05 (010719)
Senast godkända besiktning: 2023-05-12
Besiktigad tom: 2024-07-31
Årsskatt: 913 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 1

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Älmhult

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-06-08.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG