Visa alla bilder
Visa film

Honda CB 900F Boldor — 1982

Snygg 80-tals Honda 900 i fint renoverat skick.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Maskinen ger ett gott intryck både maskinellt och utseendemässigt. Har nyligen varit nerplockad och renoverats. Original avgassystem och blinkers medföljer."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
26 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15919
STRÄNGNÄS
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Honda CB 900F Boldor?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Maskinen ger ett gott intryck både maskinellt och utseendemässigt. Har nyligen varit nerplockad och renoverats. Original avgassystem och blinkers medföljer."

Beskrivning

Mc:n köptes av en man 2014 som har renoverat den till ett mycket fint skick. Nuvarande ägare köpte den förra sommaren och har kört sparsamt med den. Då han på grund av sin längd inte har hittat någon bra körställning på hojen så väljer han att sälja den vidare.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1982/1982 
 • Första registreringsdatum
   
 • Avläst mätarställning
  74 786 Km 
 • Kw / hk
  70 / 95 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Maskinen går fint, har renoverats av kunnig mekaniker.

 • Skick exteriör:

  Har varit nerplockad och både ram samt övriga delar har lackerats serarat med ett mycket gott resultat. Fälgar, däck och krom utan anmärkning.

 • Skick helhet:

  En körklar 80-tals ikon att njuta av i sommar.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2022-10-15
Ursprungsbesiktning: 1983-05-05 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1984-03-30
Senast godkända besiktning: 2022-04-30
Besiktningsbefriad: Ja
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 18

Fakta om modellen

Den första generationen producerades från 1979 till 1983, och var tillgänglig i USA 1981 och 1982. 1983 ersattes den av CB1100F . Den andra generationen var tillgänglig från 2002 till 2007. Den kallas Hornet 900 i Europa och 919 i Nordamerika, medan den relaterade CB600F är Hornet 600 i Europa och 599 i Nordamerika . 2008 ersattes andra generationens CB900 av CB1000R

Honda CB 900 F Bol är fortfarande en snabb maskin. Inte om man jämför med en modern cykel. Men i praktiken, än mer än tillräckligt snabbt.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Strängnäs

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-06-08.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG