Visa alla bilder
Visa film

BMW M3 E36 — 1994

Påkostad M3:a i fint skick med 286 pigga hästar under huven. Besiktigad och körklar.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Prestanda bil i utmärkt skick, går fint och kräver ingen åtgärd för att brukas."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
232 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15944
LISTERBY
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande BMW M3?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Prestanda bil i utmärkt skick, går fint och kräver ingen åtgärd för att brukas."

Beskrivning

Tidigare ägare har lagt ner ett stort jobb på bilen, den har varit nerplockad och lackerad och sedan ihopsatt. Rost finns inte och bilen är fin, dock finns lite defekter i lacken. Nuvarande ägare köpte bilen till sin samling 2019 och har använt den sommartid. Då det nu behövs plats i garaget väljer han att sälja BMW:n vidare till någon entusiast att njuta av körglädjen.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1994/1994 
 • Första registreringsdatum
  2001-03-21 
 • Avläst mätarställning
  180133 Km 
 • Kw / hk
  210 / 286 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Gul 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bilen är välservad och fungerar utan problem. Mycket är vidgjort de senaste åren, pärm med kvitton medföljer.

 • Skick interiör:

  Interiör i bra skick, några defekter finns på framstolarnas bakkant. Originalratt med airbag medföljer.

 • Skick exteriör:

  Bilen har varit nerplockad och lackerad för några år sedan och det har hållt sig bra. Dock har lacken lite dammkorn och små tendenser till "apelsinskal", men då färgen är solid så finns det stora möjligheter att finpolera för ett bättre resultat. Fälgar däck och lister utan anmärkning.

 • Skick helhet:

  Läcker prestandabil som är körklar inför sommarens evenemang.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2023-05-02
Ursprungsbesiktning: 2001-02-28 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2001-03-21 (940701)
Senast godkända besiktning: 2023-05-02
Besiktigad tom: 2025-05-31
Årsskatt: 2413 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 11

Fakta om modellen

Baserad på den tredje generationen av 3-serien (E36) kom en ny M3:a 1992. Till skillnad mot den första generationen hade den en sexcylindrig motor med 3 liters volym och 286 hk. Till att börja med fanns den som tvådörrars coupé. Senare erbjöds även en version med fyra dörrar, som täckte upp en del av tomrummet efter den tillfälligt nedlagda M5.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Listerby

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-06-08.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG